Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a gyereked börtönbe kerülne...

Ha a gyereked börtönbe kerülne, attól még ugyanúgy szeretnéd mint elötte, mellette állnál a bajban?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 18:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%

tegnap 23.42 vagyok.

Igen, valóban igaz , hogy elfordulásra adna okot az ilyen szörnyű bűntett, de ki álljon mellette, ha nem az anyja? Vagy akkor ezeknek az embereknek nincs senkijük? Oké, szemét, szörnyek, de mégiscsak valaki megszülte őket...nehéz kédés...

2012. ápr. 23. 21:42
 12/18 mus musculus ***** válasza:
Ne haragudj, utolsó, de nem tudok bólogatni a szavaidra. Nem az számít, honnan indult az ember, hanem hogy mivé lett. Persze, megszülte valaki. És akkor mi van? Az életadás nem egyenlő a rosszra buzdítással. Akkor kéne az anyjának mellette állnia, ha egyetértene a tetteivel, ha ő nevelte volna romlottá, amit nyilván nem tett. Objektív agy, tiszta fej.
2012. ápr. 23. 21:49
 13/18 anonim ***** válasza:
94%

ma 21:42

Én rendszeresen nézek olyan dokumentumfilmeket amik gyilkosságokról,nyomozásokról szól.

Nemrég volt egy dokumentumfilm ami Ausztráliában történt.Egy férfi elrabolt 3 gyermeket,megerőszakolta őket,és amíg éltek a lehető legbarbárabb kínzásokat alkalmazta rajtuk.A legkisebb 5 éves körüli lehetett.

Úgy kapták el,hogy éppen a 4-dik áldozatot akarta egy plázában elrabolni.A bírósági tárgyaláson 4 esküdt feladta,mondván képtelen végig nézni a fényképeket,és végig hallgatni,hogy ez az állat mit művelt a gyerekekkel.Egész Ausztrália lakosságát sokkolta a szörnyű tett.A gyilkos szülei sem értették miért lett ilyen a fiúk,és sajnos ők is áldozatok lettek a fiúk miatt.Az emberek haragja a szülőkre hárult.Bántották őket,és állandóan szidalmat,pocskondiázó megjegyzéseket kaptak,hogy egy ilyen állatot hoztak a világra.Nem hitték el az emberek hogy a szülők semmit nem tudtak a fiúk aberrált viselkedéséből.Az édesanyját az utcán leköpték.Az apát megverték.

Végül a szülők a tévé elé álltak,és a fiúk nevében bocsánatot kértek az emberektől,és az apa kijelentette,hogy számukra a fiúk akkor meghalt amikor az első áldozatát elrabolta.Elköltöztek,és megpróbálnak úgy élni,hogy ne bántsa őket senki..

Nos,ha szerinted minden gyereknek vannak szülei,ha ők elfordulnak akkor ki áll mellé,akkor tedd fel így a kérdést.A szülők mellé ki áll ilyen esetben??

Érdekes kérdés..Ezért is mondom mindig,hogy vannak okok amikor az embernek el kell fordulnia..

De ismerek egy másik esetet ami Szécsényben történt.

Egy fiatal lány évekkel ezelőtt tanúskodott egy srác ellen.A srácot elítélték,de mérgében megfenyegette a lány,hogy ki fogja nyírni ha kiszabadul.Senki nem vette komolyan.Csak a srác.Pár év múlva a szerencsétlen lányt elkapta,és az emésztőgödörbe fojtotta bele.Majd elment dolgozni mintha mi sem történt volna.A városiak is a nagymamát bántották(az ő házát fújták le,hogy gyilkos stb)

A srácot újra elítélték.Az anyja védte a fiát.Szerinte a lány megérdemelte a halált,mert nem kellett volna tanúskodni az imádott fia ellen,hiszen ő olyan rendes ember.Ma az anyuka abban a börtönben dolgozik ahol a fia ül..Ilyen is van.De ez az anya egy dolgot felejtett el.Egy másik anya az ő fia miatt vesztette el a lányát aki kínok között halt meg..

2012. ápr. 23. 21:58
 14/18 mus musculus ***** válasza:
#13, az azért nem semmi, mindenki megérti, hogy a gyerek mellett ki szokás állni, na de ez már az egészségtelen elfogultság netovábbja. A 80%-os átértékelhetné a dolgokat.
2012. ápr. 24. 15:58
 15/18 A kérdező kommentje:

érdekes válaszok jöttek,köszönöm.

Én nem az ilyen nagyon abszúrd esetekre gondoltam egyébként a kérdés kiírásakor(ez esetben ha lenne gyerekem én sem állnék mellette amúgy).

Hanem pl,adó csalás,zsarolás, esetleg lopás,meg ilyenek miatt kerülne börtönbe.

Olvastam már itt a gyk-n olyan kérdést ahol az illető párja kérdezte meg h mi legyen,mert börtönbe megy a szerelme. Sok válaszadó egyből támadt,h bűnözőnek a börtönbe a helye. Ha lopott le kell vágni a kezét,stb...

Szerintetek egy szerelmen alapuló kapcsolatban is -jaj nem is tudom hogyan irjam,lehet h nem a legmegfelelőbb szót használom majd- elvárható az ami egy anyánál hogy mellette álljon a bajban?

2012. ápr. 29. 10:44
 16/18 mus musculus ***** válasza:
Mármint a párjától? Nem jelenteném ki, mindenkinél máshol a határ. Egy dolog, hogy én kiállnék mellette és egy másik, hogy a szomszéd Julis mit csinálna.
2012. ápr. 29. 11:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Én a párom mellett is kiállnék, ugyan azokkal a feltételekkel, mint a gyerekem mellett. (Amúgy én vagyok a második válaszoló azt hiszem, most nem néztem vissza, mindegy, a Breivikes.) Jó, mondjuk ha még csak 2 hónapja vagyunk együtt és őt 20 évre elítélik, akkor valószínűleg nem várnám meg... De ha a férjemről van szó, vagy hosszú kapcsolatban vagyunk akkor igen. Elmondanám neki, hogy egy jó nagy hülye és egy barom és egy idióta és csalódtam benne, de szeretem és vele maradok és számíthat rám. Egy kapcsolat szerintem arról szól, hogy kiállok amellett akivel együtt vagyok akkor is ha nem értek egyet azzal amit csinál...mert ez a dolgom, szerintem.
2012. ápr. 29. 13:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen!!
2012. júl. 12. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!