Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukátok mondta már nektek...

Anyukátok mondta már nektek hogy bead titeket intézetbe mikor mérges volt? Megijedtetek?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 11:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Sosem mondott ilyet egyik szülőm sem. Életemben először 18 évesen hallottam ilyet, amikor egyik ismerősöm mondta, hogy őt gyakran fenyegetik ezzel. Iszonyúan elcsodálkoztam rajta, hogy mondhat valaki ilyet a gyerekének. Szerintem ez az egyik legocsmányabb dolog, amivel fenyegetni képes valaki a gyerekét.
2012. ápr. 22. 11:38
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Mondtam már. De nem veszik be a gyerekek. Még ki is nevetnek vele. Idézem a válaszuk: Áh, azt úgysem teszed meg anya.
2012. ápr. 22. 12:12
 13/18 A kérdező kommentje:
Hogy tudsz ilyet mondani a gyerekeidnek?
2012. ápr. 22. 12:13
 14/18 anonim ***** válasza:

amikor 6as voltam mindig ezt mondta es komolyan gondolta

arra emlekszem ahogy az iskolaban ultem egy dobogon es az egyik lany mondta a tesojanak hogy jajj de jo hogy anya csinalt neki reggelit vagy vmi ilyesmi en meg elkezdtem sirni mert az en anyam meg intezetbe akart tenni.. de olyanokert kiabalt hogy miert nem vagyok kepes ellatni magamat ?!?! hat 12 evesen nehez lett volna...

aztan mondta hogy odakoltozik az anyjahoz amikor meghalt a mama akkor meg azt mondta hogy odakoltozik vegleg nem erdekli mi lesz velunk meg hasonlok

mar nagyon meguntam ezt az erzelmi zsarolast.

2012. ápr. 22. 12:22
 15/18 anonim ***** válasza:

nekem is mondta már

és úgy tett mintha telefonálna

én meg örültem neki :)

de nem tette

2012. ápr. 22. 12:34
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem fater állandóan ilyenekkel fenyegetett.Egyszer megállt egy szögesdróttal körülvett épület előtt és mondta,hogyha nem fogadok szót,akkor ide fog beadni és akkor fel fogják dugni az üveget a s.eggembe.De amin teljesen kiborultam,az az volt,amikor elkezdte tárcsázni a rendőrség számát,mert nem csináltam meg valamit,amit kért.Akkor már anyám tépte ki a kezéből a telefont.Nagyon örültem,amikor betöltöttem a 18-at.De viszont azután meg rögtön azzal fenyegetett,hogy kitesz az utcára.Hát...mit mondjak,nem vagyok neki hálás.Most ott tartunk,hogy szinte térden állva könyörög azért,hogy bocsássak meg neki,de én nem fogok,sőt,tervezem,hogy megszakítom vele a kapcsolatot örökre.Vannak olyanok,akiknek egyszerűen nem való gyerek és kész.Ő engem már rég elvesztett.
2012. ápr. 22. 15:47
 17/18 anonim ***** válasza:
51%

jo én elhiszem hogy néha tök elege volt belőlem és mondott ilyet de én sosem rossz szándékból tettem azt amiket szoktam csinálni..és mindig ilyenekt vágot a fejemhez

aki itt sápítozik hogy hogy lehet ilyet mondani annak még nem volt gyereke vagy nem volt gyerek...

2012. ápr. 22. 19:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, szerintem akkor is aljas dolog, ha egy szülő ilyet mond a gyerekének. És képzeld, voltam gyerek (még csak mintagyerek sem voltam, azt aztán nem lehet rólam mondani), sőt, nekem is van már gyerekem, és ő sem egy kisangyal, de sosem mondanék neki ilyet.
2012. ápr. 23. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!