Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, egy ilyen nő...

Mit gondoltok, egy ilyen nő boldog lehet?

Figyelt kérdés
29 éves, nincs se gyereke, se komoly kapcsolata, csak futó kalandjai, magát egy érzelmi analfabétának tartja. Sokat keres és ezt mind magára költi, műmellre, botoxra. Nem is akar családot, azt mondja, mindent megkaphat, amire egy nő vágyhat. Egy ilyen nő boldog lehet egyáltalán?
2012. ápr. 21. 18:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
A maga módján igen. Van, aki nem vágyik gyerekre, családra.
2012. ápr. 21. 18:18
 2/18 anonim ***** válasza:
98%
Persze, hogy az lehet! A boldogság relatív! Neked gondolom a család, a gyerekek okozzák az örömöt, a papoknak a meditáció, és az istenük közelsége, a környezetvédőknek az, ha nem hal ki egy újabb faj.
2012. ápr. 21. 18:18
 3/18 anonim ***** válasza:
96%

Persze, hogy lehet boldog!

De ez sok mindentől függ.

pl.:

Mivel foglalkozik? Szüleivel jóban van? Barátnői vannak? Egyedül lakik valami szép lakásban, vagy szülőkkel? Utazgatni szokott? Mit értesz azalatt, hogy futó kalandok?

Szerintem ritka az ilyen ember, de 99% hogy nagyon boldog.

2012. ápr. 21. 18:19
 4/18 anonim ***** válasza:
97%
Miért ne? Bár én lennék az ő helyében. Senkinek nem kell elszámolnia a tetteivel, a cselekedeteivel. Akkor megy haza, amikor ő akar, akkor főz, amikor ő akar, akkor mos, amikor ő akar, oda megy, ahová ő akar, senki nem kéri számon.
2012. ápr. 21. 18:20
 5/18 anonim ***** válasza:
96%
Ismerek egy ilyen nőt, ő igenis boldog a maga módján. Ő is rengeteget keres, ennek egy részéből az anyukáját támogatja, a másik részét magára költi, utazik, vásárol, kozmetikushoz jár..stb.
2012. ápr. 21. 18:21
 6/18 anonim ***** válasza:
96%

Vannak, akik a leirtak alapján boldogok, élik mindennapjaikat.

Engem pl. most a férjem úgy felbosszantott, hogy szivesebben élnék egyedül.:)

2012. ápr. 21. 18:22
 7/18 A kérdező kommentje:
Utazgat és egy nagy lakásban él. De nincsenek olyan jó barátságai, nem akar senkihez kötődni komolyabban.
 8/18 anonim ***** válasza:
96%

Én a helyedben arra keresném a választ hogy miért érdekel ez téged.

Nem kötözködöm, komolyan érdemes lenne átgondolnod.

9/18 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem boldog mintha rólam lenne szó ennél boldogabb sose legyek most minden szuper. Az uj cicim bearanyozza napjaim. Júniusban 2 hét egyiptom befizetne júlis rodosz augusztus izrael
2012. ápr. 21. 18:24
 10/18 anonim ***** válasza:
86%

Több esélye van a boldogságra, mintha ugyanennyi idősen munkanélküli, elvált 2 gyerekes anyuka lenne...

Sőt, ha azt mondja, hogy mindent megkaphat, amire vágyik, akkor ez elvileg azt is jelenti, hogy már MOST IS boldog. Tudod, a boldogság mindenkinek más jelent, ha neki ez jelenti azt, akkor hagyd békén, nem árt senkinek.

Egyedül azt nem értem, hogy 29 évesen mi a túrót botoxoztat magán, de most ki vagyok én, hogy emiatt ítélkezzek felette...

2012. ápr. 21. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!