Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, egy ilyen nő...

Mit gondoltok, egy ilyen nő boldog lehet?

Figyelt kérdés
29 éves, nincs se gyereke, se komoly kapcsolata, csak futó kalandjai, magát egy érzelmi analfabétának tartja. Sokat keres és ezt mind magára költi, műmellre, botoxra. Nem is akar családot, azt mondja, mindent megkaphat, amire egy nő vágyhat. Egy ilyen nő boldog lehet egyáltalán?
2012. ápr. 21. 18:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem boldog lehet.Bár nem tudom megérteni ezt a nőt,de ha ő így jól érzi magát...
2012. ápr. 21. 18:31
 12/18 anonim ***** válasza:
48%
persze hogy lehet boldog. bár lehet a kemény nő látszata mégis takar egy gyengébbik oldalt ami vágyhat egy biztos társra. mit dolgozik amúgy?
2012. ápr. 21. 18:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne? Nem mindenki vágyik ugyanarra.
2012. ápr. 21. 19:24
 14/18 anonim ***** válasza:
87%
Ha 29 éves férfi lenne a kérdés se merül fel, ha a nő singli és sikeres rögtön el kell ítélni mert férj és gyerek nélkül nem élhet teljes életet. Éljen az egyenlőség.
2012. ápr. 21. 20:17
 15/18 anonim ***** válasza:
48%

29 évesen persze, miért ne? Sőt, néha szívesen lennék a helyében! Bár persze barátokkal és a családdal (szüleim, tesóim) :)

10 évvel később valószínűleg már ő is unni fogja azt az életet, de még akkor is van lehetősége változtatni.

Míg ha egyszer férjhez mész és gyereket szülsz, már sosem élheted a régi életed...

Megesz az irigység, mi? :)

2012. ápr. 22. 08:33
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem, inkább sajnálom..:(
2012. ápr. 22. 10:25
 17/18 anonim ***** válasza:
76%

Simán boldogabb, mint más boldogtalan, csóró, férfiaktól függő nők.

Hidd el én általában a párkapcsolatban élő elnyomott, elhanyagolt nőket szoktam sajnálni. Amikor cipelik a gyerekeket a babakocsival, fel-le a buszról, kövérek, nyúzottak, szomorúak. ennél rosszabb nincs.

A másik amikor a Tescoban a nő pakol, kitesz betesz cipel...a pasi meg csak áll és nézi a nőt, ahogy ott szerencsétlenkedik.

Nem lehet, hogy te irigyled ezt a lányt?

Én egyedülálló vagyok és teljesen jól érzem magam. Ha lenne pénzem, már teljesen jól érezném magam, de én nem műcicire költeném...ennyi a különbség.

2012. ápr. 22. 10:34
 18/18 anonim ***** válasza:

Én sajnálom. A botox és az orvos sem fogja fenntartani az egyébként sablonos külsejét, nincs ember, akin nem fog az idő.

Nem érzelmi analfabéta, hanem fél kapcsolatot kialakítani; azért műtteti magát, mert valójában nincs önbizalma.

2012. ápr. 22. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!