Mit gondoltok, egy ilyen nő boldog lehet?
29 évesen persze, miért ne? Sőt, néha szívesen lennék a helyében! Bár persze barátokkal és a családdal (szüleim, tesóim) :)
10 évvel később valószínűleg már ő is unni fogja azt az életet, de még akkor is van lehetősége változtatni.
Míg ha egyszer férjhez mész és gyereket szülsz, már sosem élheted a régi életed...
Megesz az irigység, mi? :)
Simán boldogabb, mint más boldogtalan, csóró, férfiaktól függő nők.
Hidd el én általában a párkapcsolatban élő elnyomott, elhanyagolt nőket szoktam sajnálni. Amikor cipelik a gyerekeket a babakocsival, fel-le a buszról, kövérek, nyúzottak, szomorúak. ennél rosszabb nincs.
A másik amikor a Tescoban a nő pakol, kitesz betesz cipel...a pasi meg csak áll és nézi a nőt, ahogy ott szerencsétlenkedik.
Nem lehet, hogy te irigyled ezt a lányt?
Én egyedülálló vagyok és teljesen jól érzem magam. Ha lenne pénzem, már teljesen jól érezném magam, de én nem műcicire költeném...ennyi a különbség.
Én sajnálom. A botox és az orvos sem fogja fenntartani az egyébként sablonos külsejét, nincs ember, akin nem fog az idő.
Nem érzelmi analfabéta, hanem fél kapcsolatot kialakítani; azért műtteti magát, mert valójában nincs önbizalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!