Utálom az anyámat. Hogy bírjam ki?
Gyűlölöm azt a nőszemélyt. Nem foglalkozik velem, és soha nem is tette. A nagymamám nevelt fel. Nem engedi, hogy találkozzam az apukámmal, pedig ismerem őt, és szeretem. Nemrég összeházasodott egy iszákos, léhűtő barommal, és együtt elszórták az összes maradék pénzét.
Most költözünk. Ők hol utálják, hol imádják egymást. Szánalmasnak tartom ezt a párost. Mindennap egy kínszenvedés számomra. Hogy bírjam ki ezt a kínzást még 4 évig? Szinte mindennap eszembe jut az öngyilkosság gondolata is. Borzalmas.. Ha hozzám szól, azt vagy üvöltve teszi, vulgális szavakkal, vagy pedig úgy, mintha az utolsó felmosóronggyal beszélne.
Gondolkodtam már azon, hogy apuhoz költözöm, de nem szeretnék pert, mert bevallom, félek az anyámtól, nem tudom mit csinálna, ha elindíttatnék egy ilyen pert..
Kezdek rájönni, hogy nekem csak a tanulás maradt, ami szerencsére nagyon jól megy.
14/L
Igen, mama 2 éve halt meg. Nagyon rossz még csak rágondolni is. Nagyon szerettem, és iszonyatosan hiányzik!
Igen, apu tudja, de csak annyit mond, hogy "anyád hülye."
szerintem menj el koleszba, hétvégén pedig legyél apukádnál, annyit csak kibír a barátnője.
ha elvégezted a középsulit, kimehetsz külföldre is, vagy amit szeretnél, minden jót kívánok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!