Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem hittem volna, hogy megtört...

Nem hittem volna, hogy megtörténhet! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Anya még csak most költözik el az anyjától. Van egy férje, aki nem az apám. Egy másfél szobás albérletbe akar költözni, úgy, hogy a férje külön szobába, és én pedig vele egybe. NEM AKAROM! Nem akarok vele egy szobába költözni! Sohasem volt jó a kapcsolatunk, mindig is utáltuk egymást. Azt hiszem meg fogok őrülni! Utálom az anyámat, és semmi pénzért nem költöznék vele egy szobába. Tud valaki segíteni?
2012. ápr. 21. 15:20
 1/6 anonim ***** válasza:
de miért nem a férjével költözik egy szobába, te meg különbe? mindenhol ez lenne a normális.
2012. ápr. 21. 15:22
 2/6 anonim válasza:
De miért nem a párjával lesz egy szobába??
2012. ápr. 21. 15:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy nem a férjével akar egy szobába költözni...

De az is érdekes, hogy ilyen stílusban beszélsz a szülő anyádról...még ha van is rá okod.

2012. ápr. 21. 15:25
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem tudom, miért nem akar a férjével egy szobába költözni. Náluk ez úgy működik, hogy egyik nap puszipacsi, másik nap pedig elküldik egymást a halálba.

Furcsák.. Mintha én csak egy ismeretlen albérlő lennék az ő szemükben.

2012. ápr. 21. 15:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Tud valaki valahogyan segíteni? Mit csináljak, hogy ne kelljen vele egy szobába költözni? A fenti leírás csak egy ok.. a másik az, hogy mivel tinédzser vagyok, vannak bizonyos szükségleteim.. Ez mind egy külön szobával kezdődik. Nem akarom hallgatni, amikor éppen jóban vannak, és kiélik egymáson a szexuális vágyaikat.
2012. ápr. 21. 15:42
 6/6 anonim ***** válasza:

kérj segítséget a férjtől, hogy vívja ki, hogy ő legyen egy szobában anyuddal, vagy ne költözzön velük össze, mert az nem férfias! hallgatni fog rád.

kérdés meg van oldva.

2012. ápr. 21. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!