A parommal, nem megy mar es nem tudom, mit tegyek? Reszletek lent.
Figyelj, mennyi jelét adja még, hogy nem szeret? Mire vársz? Hogy teljesen kikészülj mellette?
Nyúlcipő!!
Szia.Tudom miről beszélsz,én is kb így viszonyulok a Páromhoz,még a korkülönbség is hasonló,én 23,Ő 36 :)
A különbség annyi,hogy az én Párom maximálisan viszonoz mindent amit teszek érte,értünk,értékeli,és a tisztelet sem hiányzik.
Te viszont túl fiatal vagy ahhoz,hogy egy ilyen senkiházi miatt huszonévesen teljesen tönkremenj idegileg,lelkileg,mindenhogy!
Azt javaslom szabadulj meg tőle amilyen hamar csak tudsz!
Ne hagyd magad elnyomni!
Kitartás és légy erős hozzá! :)
Legtöbb esetben nem szoktam válaszolni az ilyen jellegű kérdésekre, mert nem szeretek senkit sem egyik, sem másik irányba elhúzni!
Szerintem menj, ameddig meg nem gondolod magad!!!!!!
Csak gondold végig: semmibe nem néz(tök mindegy, hogy józan vagy sem), szorongsz miatta, boldogtalan vagy, lenézi azt amit elértél.
Mit akar Ő még??? Te fiatal vagy és jó helyen élsz(én is voltam kint egy évet, azóta is bánom, hogy hazajöttem, (pedig szeretem a hazámat). Ott annyi lehetőség van, csak ki kell használni! Egy percet nem gondolkoznék, anyagilag egyedül is ki lehet jönni odakint! Add meg magadnak a lehetőséget egy boldog, teljes élethez!!!!
Sok sikert!
Ezert is tud bunko lenni hozzad a parod, hiszen tudja, hogy barmit csinalhat veled, te megbocsajtasz neki.
De a legrosszabb amit csinalsz most, homokba dugod a fejed. Ez nem jo, beszelj rola, es lepjel.
Ha talalsz egy igazi szereto fiut aki megbecsul ugy mint te ot akkor banni fogod hogy miert vesztegetted az idodet egy ilyen emberre aki csak a labtorlojenek hasznal.
Ne vard meg az elso pofont, ne alazkodjal meg!
Es ne feledd soha azt a mondast, hogy mindenki a maga eletenek a kovacsa!!!
Kovacsold jol az eletedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!