Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A parommal, nem megy mar es...

A parommal, nem megy mar es nem tudom, mit tegyek? Reszletek lent.

Figyelt kérdés
Udvozlok mindenkit! Az a gondom, hogy angliaban elek a parommal masfel eve.Es valami sose jo.Elegem van a parombol.En 21eves vagyok, o 33 eves, es azt hittem jol fog menni minden kozottunk ,de tevedtem.Es mindig en vagyok a rossz, peldaul kiuteses voltam ,es os is elkepta 1 hetre ra es most en vok a mocsok a szemebe, es azzal jott,hogy nekem bocsanatot kellene kernem ezert me raragasztottam a kiutest holott nem halalos, meg csak az egyik kezen van.es adtam ra neki kremet is,a masik meg az,hogy sohasem fogadja el a csaladomat,pedig en mindent megteszek erte ,fozok, mosok , takaritok ,tisztasag van, es enis apolt vagyok. O neki sosem leszek mar jo ugy erzem.betettem egy szamot Amiben akos azt enekli, hogy en otthon vagyok nalad, erre azt mondta savanyu fejjel, hogy de nem nalad:-( most szerintetek?elkellene koltoznom? csak bar ilyen konnyu lenne, van itt egy baratnom, aki kisbabajaval egy 3szobas lakasban ,el arra gondoltam esetleg oda mehetnek,de kicsit felek a Rachinek fehozni a temat,most menjek el?nehez ez a helyzet, de mar miota ez megy, csoda ha lelkileg sokszor kikeszultem, es gyoccit is kellett szednem,me sose birtam aludni, es most nem szedek semmit, de aztis a fejemhez vagta ,hogy neki normalis baratno kell,meg normalis csaladu baratno.Pedig en teljesen az vagyok, az h szedtem antidepi tabit, az nem jelenti azt,hogy nem vagyok normalis,amugy meg nem vok depis csak szorongani szoktam, de ez is miatta jott elo, me sose vok jo, pedig eskuszom a barataim is tudjak ,hogy milyen vagyok, anyukam is, es ok is azt mondjak ,hogy nagyon rendes vagyok, nem tudom melyik 20eves lany tenne ezt meg neki, fozni se tud senki ennyi idos akiket ismerek, de en aztis tudok, akkor meg miert nem vagyok sosem jo, es ez az igazsagtalansag nagyon bosszant,ti mit tennetek a helyembe? elmennetek?vagy hogy lehet ezt megemeszteni ezt a sok bantast amit kaptam?mar ott tartok, hogy nem is sirok miatta, mert mar annyit sirtam ,hogy meg senki miatt se sirtam ennyit, mar ugy erzem nem erdekel engem.Altalaban amugy ezek a banto jellegu beszolasok akkor bujnak ki miutan iszik, vagy borozik hetvegente, es engem ez zavar mar....minden 7vege kb errol szol, h jol beszol, me o diplomas, nekem meg csak szakmam van, es ezert totalisan lenez, meg hulyenek nez, holott nem vagyok hulye sem ,kulonben ,hogy talatam volna munkat angliaban, es hogy meloznek itt mar 1eve es 4honapja????ahh ez a ferfi...tul,hogyismondjam , nem ebbe a vilagba el, allandoan magyarorszagrol beszel, teljesen hungarista, hadd ne mondjam egyszer meg aztis hozzamvagta,hogy neki a vilagon Magyarorszag a legfontosabb, es hogy tolem is fontosabb, lesz orokre, ezis rosszul esett me neekm o fontosabb volt barmitol, de mar ezis elmult ugy erzem, me mindig megbant, en egy erzekeny lany vagyok, es nagyon tudok szeretni, de nem viszonozzak, es mar nem tudom, mit tegyek?Kerlek irjatok erre vaalmit, Koszonom mindenkinek....bocsi ha hosszura sikerult, ja es ha a fogalmazas se tul jo, keso van kicsit...koszonom mindenkinek elore is a valaszat.
2009. jún. 21. 01:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%

Figyelj, mennyi jelét adja még, hogy nem szeret? Mire vársz? Hogy teljesen kikészülj mellette?

Nyúlcipő!!

2009. jún. 21. 10:06
 12/17 anonim ***** válasza:
90%
Csak egyetérteni tudok,hagyd ott a pasit! Nem tud téged értékelni,csak magadat teszed tönkre ezzel az élettel! Kérd meg a barátnődet,hogy pár napra költözhess hozzá,ha felajánlod,hogy segítesz neki a háztartásban,biztosan megengedi, csak amíg nem találsz magadnak valamit! A lényeg,hogy minél hamarabb hagyd ott a pasit,míg teljesen rá nem mennek az idegeid! Ha van munkád,megleszel nélküle is,meg hát amint írtad,elég önálló vagy,nem szorulsz rá! Találsz majd sokkal jobb pasit,aki értékelni is tud téged!
2009. jún. 21. 11:09
 13/17 anonim ***** válasza:
88%

Szia.Tudom miről beszélsz,én is kb így viszonyulok a Páromhoz,még a korkülönbség is hasonló,én 23,Ő 36 :)

A különbség annyi,hogy az én Párom maximálisan viszonoz mindent amit teszek érte,értünk,értékeli,és a tisztelet sem hiányzik.

Te viszont túl fiatal vagy ahhoz,hogy egy ilyen senkiházi miatt huszonévesen teljesen tönkremenj idegileg,lelkileg,mindenhogy!

Azt javaslom szabadulj meg tőle amilyen hamar csak tudsz!

Ne hagyd magad elnyomni!

Kitartás és légy erős hozzá! :)

2009. jún. 21. 11:11
 14/17 anonim ***** válasza:
88%
Bocs, de az egyik, amit én is írni akartam,hogy a "gyócci" és a "vok" egy iszonyat, és amúgy egyetértek: lépj le. Simán megleszel nélküle. Minek várod meg, amíg bebizonyítja, hogy egy értéktelen senki vagy? Ami nem igaz.
2009. jún. 21. 11:33
 15/17 anonim ***** válasza:
88%

Legtöbb esetben nem szoktam válaszolni az ilyen jellegű kérdésekre, mert nem szeretek senkit sem egyik, sem másik irányba elhúzni!

Szerintem menj, ameddig meg nem gondolod magad!!!!!!

Csak gondold végig: semmibe nem néz(tök mindegy, hogy józan vagy sem), szorongsz miatta, boldogtalan vagy, lenézi azt amit elértél.

Mit akar Ő még??? Te fiatal vagy és jó helyen élsz(én is voltam kint egy évet, azóta is bánom, hogy hazajöttem, (pedig szeretem a hazámat). Ott annyi lehetőség van, csak ki kell használni! Egy percet nem gondolkoznék, anyagilag egyedül is ki lehet jönni odakint! Add meg magadnak a lehetőséget egy boldog, teljes élethez!!!!

Sok sikert!

2009. jún. 21. 13:13
 16/17 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat,a 2. valaszolonak meg kulon koszonom,a kedvesseget, mindenki nagyon jo tanacsokat adott, kicsit felek, hogy mi lesz, de most erosen gondolkozok, hogy menjek e,mert nem szeretnem igy leelni az eletemet.Es nem szeretnem itt hagyni Angliat o meg elmenne haza,de en tudom otthon nincs munka,es meg igyis jobb,akarhogyis nincs sok ismerosom itt. amugy a mcdonaldsba melozok, a konyhaba, es ez egy biztos allas,emlekszem milyen boldog voltam mikor megkaptam az allast....volt onbizalmam,a baratom most kedves hozzam, meg minden, de ugyis mindig elojonnek nala ezek a kitoresei, es hiaba bocsaltok meg neki a kovetkezonel elmegyek, csak elobb beszelek barinommel,koszonom mindenkinek a valaszait, nagyon kedvesek vagytok.
2009. jún. 21. 16:06
 17/17 anonim ***** válasza:
84%

Ezert is tud bunko lenni hozzad a parod, hiszen tudja, hogy barmit csinalhat veled, te megbocsajtasz neki.

De a legrosszabb amit csinalsz most, homokba dugod a fejed. Ez nem jo, beszelj rola, es lepjel.

Ha talalsz egy igazi szereto fiut aki megbecsul ugy mint te ot akkor banni fogod hogy miert vesztegetted az idodet egy ilyen emberre aki csak a labtorlojenek hasznal.

Ne vard meg az elso pofont, ne alazkodjal meg!

Es ne feledd soha azt a mondast, hogy mindenki a maga eletenek a kovacsa!!!

Kovacsold jol az eletedet.

2009. jún. 21. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!