Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A parommal, nem megy mar es...

A parommal, nem megy mar es nem tudom, mit tegyek? Reszletek lent.

Figyelt kérdés
Udvozlok mindenkit! Az a gondom, hogy angliaban elek a parommal masfel eve.Es valami sose jo.Elegem van a parombol.En 21eves vagyok, o 33 eves, es azt hittem jol fog menni minden kozottunk ,de tevedtem.Es mindig en vagyok a rossz, peldaul kiuteses voltam ,es os is elkepta 1 hetre ra es most en vok a mocsok a szemebe, es azzal jott,hogy nekem bocsanatot kellene kernem ezert me raragasztottam a kiutest holott nem halalos, meg csak az egyik kezen van.es adtam ra neki kremet is,a masik meg az,hogy sohasem fogadja el a csaladomat,pedig en mindent megteszek erte ,fozok, mosok , takaritok ,tisztasag van, es enis apolt vagyok. O neki sosem leszek mar jo ugy erzem.betettem egy szamot Amiben akos azt enekli, hogy en otthon vagyok nalad, erre azt mondta savanyu fejjel, hogy de nem nalad:-( most szerintetek?elkellene koltoznom? csak bar ilyen konnyu lenne, van itt egy baratnom, aki kisbabajaval egy 3szobas lakasban ,el arra gondoltam esetleg oda mehetnek,de kicsit felek a Rachinek fehozni a temat,most menjek el?nehez ez a helyzet, de mar miota ez megy, csoda ha lelkileg sokszor kikeszultem, es gyoccit is kellett szednem,me sose birtam aludni, es most nem szedek semmit, de aztis a fejemhez vagta ,hogy neki normalis baratno kell,meg normalis csaladu baratno.Pedig en teljesen az vagyok, az h szedtem antidepi tabit, az nem jelenti azt,hogy nem vagyok normalis,amugy meg nem vok depis csak szorongani szoktam, de ez is miatta jott elo, me sose vok jo, pedig eskuszom a barataim is tudjak ,hogy milyen vagyok, anyukam is, es ok is azt mondjak ,hogy nagyon rendes vagyok, nem tudom melyik 20eves lany tenne ezt meg neki, fozni se tud senki ennyi idos akiket ismerek, de en aztis tudok, akkor meg miert nem vagyok sosem jo, es ez az igazsagtalansag nagyon bosszant,ti mit tennetek a helyembe? elmennetek?vagy hogy lehet ezt megemeszteni ezt a sok bantast amit kaptam?mar ott tartok, hogy nem is sirok miatta, mert mar annyit sirtam ,hogy meg senki miatt se sirtam ennyit, mar ugy erzem nem erdekel engem.Altalaban amugy ezek a banto jellegu beszolasok akkor bujnak ki miutan iszik, vagy borozik hetvegente, es engem ez zavar mar....minden 7vege kb errol szol, h jol beszol, me o diplomas, nekem meg csak szakmam van, es ezert totalisan lenez, meg hulyenek nez, holott nem vagyok hulye sem ,kulonben ,hogy talatam volna munkat angliaban, es hogy meloznek itt mar 1eve es 4honapja????ahh ez a ferfi...tul,hogyismondjam , nem ebbe a vilagba el, allandoan magyarorszagrol beszel, teljesen hungarista, hadd ne mondjam egyszer meg aztis hozzamvagta,hogy neki a vilagon Magyarorszag a legfontosabb, es hogy tolem is fontosabb, lesz orokre, ezis rosszul esett me neekm o fontosabb volt barmitol, de mar ezis elmult ugy erzem, me mindig megbant, en egy erzekeny lany vagyok, es nagyon tudok szeretni, de nem viszonozzak, es mar nem tudom, mit tegyek?Kerlek irjatok erre vaalmit, Koszonom mindenkinek....bocsi ha hosszura sikerult, ja es ha a fogalmazas se tul jo, keso van kicsit...koszonom mindenkinek elore is a valaszat.
2009. jún. 21. 01:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Én is Angliában dolgozok. Szakíts vele, változtass helyet, keress live-in job-ot, akkor nem lesz gondod lakásra.Bár nem tudom most mit dolgozol, de szerintem ez a legjobb. Kaját is adnak, bérletet sem kell venni, és távol kerülsz tőle (nagy valószínűséggel)
2009. jún. 21. 01:16
 2/17 anonim válasza:
83%
Én egy 18 éves lány vagyok, tehát azt hiszem kellő tapasztalattal még nem rendelkezem, hogy erre a kérdésre válaszolni tudjak. De megpróbálok, mert nagyon szeretnék neked segíteni. Én a helyedben sokkal önzőbb lennék és elsősorban mindig szem előtt tartanám, azt ami számomra elsődleges. Sajnos szerintem a mai világban muszáj magunkra is gondolnunk, józan szemlélettel tekinteni a dolgokra. És muszáj büszkének lenned magadra, mert nagyon sok mindent elértél, pedig még csak 21 éves vagy. Külföldön dolgozol, teljesen önálló vagy és így szembe mertél nézni a világgal. Kevesen ennyire bátrak. Ne hagyd, hogy a párod elnyomja a személyiséged, egy kapcsolat nem erről szól. Tisztelni kell egymást és bízni kell egy másikban. Furcsa ez a kiütésik miatti bocsánatkérés. Eszedbe ne jusson megtenni. Egyszerűen mert röhejes, nah meg neked is van ám büszkeséged. Még csak 21 éves vagy. Külföldi állásod van. Előtted az egész élet. Boldognak kell lenned. Szerintem a jelenlegi párod mellett erre semmi esély. Érezd végre jól magad. Állj a sarkadra, és ne hagyd, hogy ennyire elnyomjon a párod Sürgősen lépned kell, ne halogasd sokáig. Remélem jól döntesz, és sikerülni fog amit szeretnél. Szimpatikusnak találtalak nagyon...ne keseredj el...:)
2009. jún. 21. 01:18
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem honvágya van, és valami miatt mégse jön haza, az okát nem tudom, de abban biztos vagyok, hogy legszívesebben fejjel rohanna kis hazánkért, ha kéne, nagy lehet benne a feszültség, amit szemmel láthatólag rajtad vezet le, mert nem talál mást, te vagy "kéznél". Próbálj kicsit több teret kiszakítani magadnak, akár át is költözhetsz az ismerősödhöz, de derítsd ki, hogy miért ideges, és ha tudsz megoldást találni rá, akkor azzal neki is segítenél, nem csak magadnak.
2009. jún. 21. 01:19
 4/17 anonim ***** válasza:
93%

Hat minel de minel elobb koltozzel el tole! Megtudod tenni ezt, hiszen dolgozol, penzed van, gyereketek nincs tehat csak magadert vagy felelos!

Kezdjel el keresni szobat, tudod hogy rengeteg van, en is kint elek, es mar lepjel is le tole!!! Amikor o nincs otthon te szepen osszepakolsz hivsz egy koltozteto autot es mar mesz is!

Ne tedd magadat tonkre, szerintem mar annyira megalaz teged hogy teljesen elveszi az onbizalmadat, es csak a porba tipor teged. Te miert lennel barkinel is kevesebb ezen a Foldon? O a bunko stilusaval lehet hogy kevesebb, de te nem vagy az! A gumtree.co.uk oldalan es boltokban rengeteg hirdetes van. Ha dolgozol tenyleg, penzed van akkor pillanatok alatt talalsz szobat magadnak! Menjel, ne feljel. Gyogyszereket ne szedjel nagyon fiatal vagy meg ahhoz, es kulonben is egyetlen ffi miatt sem kell gyogyszerezned magadat. Lepned kell, minel elobb.

Van gondolom legalabb egyetlen olyan baratnod vagy baratod aki segit neked szobat keresni, mert ugye egyutt mindent jobb csinalni valakivel, es segit elkoltozni is. Ugye van valaki?

En a baratnodhoz nem ajanlom hogy koltozzel, mert tudod lakva ismeri meg az ember a masikat, es lehet hogy most nagyon jo baratnok vagytok, viszont amikor egyutt laknatok akkor elojonnenek olyan problemak ami miatt megszakadna a kapcsitok.

Inkabb keressel szobat, es menjel.

Pakolj, menj es ne nezz hatra!!!!!!!! A pasiddal teljesen szakitsd meg a kapcsolatot, ne engedd hogy zsaroljon, hogy szemet legyen veled. Hidd el ha megszabadulsz tole kiviragzol, ujjaszuletsz!!!!!!

2009. jún. 21. 01:47
 5/17 anonim ***** válasza:
94%
Sürgősen költözz el tőle! Ne tedd tönkre az életedet egy ilyen barom miatt! 21 éves vagy, előtted még az élet, nem kell ezt elviselned! Ez a pasi nem fog megváltozni sosem, és csak tönkretesz téged! Lépj, mert te ennél jobbat érdemelsz!
2009. jún. 21. 05:50
 6/17 anonim ***** válasza:
93%
Őszintén! Ha végig olvasod, amit leírtál, még kérdéses számodra, hogy vele maradj-e? Hagyd a francba Kicsilány! Találsz te jobbat is!
2009. jún. 21. 08:09
 7/17 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem teljesen mindegy, hogy mi a valódi oka a párod idegességének, mi bántja, ha a feszültségét úgy vezeti le, hogy téged folyton megaláz. Ő már 33 éves, kiforrott személyiség, tehát még abban se reménykedj, hogy majd "megváltozik". Az ilyen típusú férfinak alap a dominanciára törekvés és elfogadott módszer számára a lelki terror, a másik fél folytonos lekicsinylése, el nem ismerése. A legjobb, amit tehetsz, ha kilépsz ebből a kapcsolatból, ha csak nem vagy mazochista. Azt szokták mondani, az ember valódi énje akkor jön elő, ha stressz éri. A Te párod megmutatta neked azt az oldalát, amire számíthatsz, ha gondjai vannak, márpedig az életben mindig lesznek gondok. Mit gondolsz, hogy fog majd viselkedni, ha pl egy közös gyerek miatt otthon leszel és ki leszel neki szolgáltatva anyagilag is? Ugye tudod, hogy akkor se lesz kedvesebb, megértőbb, figyelmesebb, sőt...

(Bocs, egy nem pont ide tartozó magánvélemény. Ne használd a "gyócci, vok" borzalmakat, mert ilyenek hallatán egy komoly, normális férfi messze elkerül majd.)

2009. jún. 21. 08:20
 8/17 anonim ***** válasza:
93%
Ez így nem állapot.21 éves fiatal,okos nő vagy.Hagyd dmár el ezt a férget.Költözz el valahova,akár baránőhöz vagy bárhova.Nem érdemled meg ezt a szenvedést mellette.Mindenkinek joga van boldogsághoz és nem érdemli meg hogy rá pazarold el a fiatalságod.
2009. jún. 21. 08:58
 9/17 anonim ***** válasza:
92%

Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz! 21 évesen még fiatal vagy, ne maradj egy kreténnel! Vannak normális pasik is (az én párom is ilyen).

Én is Angliában élek, vannak itt lehetőségek annak, aki dolgozik. Még ha minimálbért (csak az alapból indulok ki) is keresel, megtudod engedni magadnak, hogy kivegyél egy szobát és onnantól kezdve szépen éldegéld az életed.

SZABADULJ MEG TŐLE, mert ez a pasi nem tisztel! Egy cseppet sem! És ha ilyen, nem is fog. Hidd el!

2009. jún. 21. 09:34
 10/17 anonim ***** válasza:
92%

ha már egy kapcsolatban antidepit kell bármelyik félnek is szedni az már óriási nagy gáz és egy otromba nagy hatalmas jel hogy be kell fejezni!

Azon kívűl teljesen egyértelmű hogy szarba sem vesz a csávó téged!

Nem tudom még mire vársz? !

2009. jún. 21. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!