A parommal, nem megy mar es nem tudom, mit tegyek? Reszletek lent.
Hat minel de minel elobb koltozzel el tole! Megtudod tenni ezt, hiszen dolgozol, penzed van, gyereketek nincs tehat csak magadert vagy felelos!
Kezdjel el keresni szobat, tudod hogy rengeteg van, en is kint elek, es mar lepjel is le tole!!! Amikor o nincs otthon te szepen osszepakolsz hivsz egy koltozteto autot es mar mesz is!
Ne tedd magadat tonkre, szerintem mar annyira megalaz teged hogy teljesen elveszi az onbizalmadat, es csak a porba tipor teged. Te miert lennel barkinel is kevesebb ezen a Foldon? O a bunko stilusaval lehet hogy kevesebb, de te nem vagy az! A gumtree.co.uk oldalan es boltokban rengeteg hirdetes van. Ha dolgozol tenyleg, penzed van akkor pillanatok alatt talalsz szobat magadnak! Menjel, ne feljel. Gyogyszereket ne szedjel nagyon fiatal vagy meg ahhoz, es kulonben is egyetlen ffi miatt sem kell gyogyszerezned magadat. Lepned kell, minel elobb.
Van gondolom legalabb egyetlen olyan baratnod vagy baratod aki segit neked szobat keresni, mert ugye egyutt mindent jobb csinalni valakivel, es segit elkoltozni is. Ugye van valaki?
En a baratnodhoz nem ajanlom hogy koltozzel, mert tudod lakva ismeri meg az ember a masikat, es lehet hogy most nagyon jo baratnok vagytok, viszont amikor egyutt laknatok akkor elojonnenek olyan problemak ami miatt megszakadna a kapcsitok.
Inkabb keressel szobat, es menjel.
Pakolj, menj es ne nezz hatra!!!!!!!! A pasiddal teljesen szakitsd meg a kapcsolatot, ne engedd hogy zsaroljon, hogy szemet legyen veled. Hidd el ha megszabadulsz tole kiviragzol, ujjaszuletsz!!!!!!
Szerintem teljesen mindegy, hogy mi a valódi oka a párod idegességének, mi bántja, ha a feszültségét úgy vezeti le, hogy téged folyton megaláz. Ő már 33 éves, kiforrott személyiség, tehát még abban se reménykedj, hogy majd "megváltozik". Az ilyen típusú férfinak alap a dominanciára törekvés és elfogadott módszer számára a lelki terror, a másik fél folytonos lekicsinylése, el nem ismerése. A legjobb, amit tehetsz, ha kilépsz ebből a kapcsolatból, ha csak nem vagy mazochista. Azt szokták mondani, az ember valódi énje akkor jön elő, ha stressz éri. A Te párod megmutatta neked azt az oldalát, amire számíthatsz, ha gondjai vannak, márpedig az életben mindig lesznek gondok. Mit gondolsz, hogy fog majd viselkedni, ha pl egy közös gyerek miatt otthon leszel és ki leszel neki szolgáltatva anyagilag is? Ugye tudod, hogy akkor se lesz kedvesebb, megértőbb, figyelmesebb, sőt...
(Bocs, egy nem pont ide tartozó magánvélemény. Ne használd a "gyócci, vok" borzalmakat, mert ilyenek hallatán egy komoly, normális férfi messze elkerül majd.)
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz! 21 évesen még fiatal vagy, ne maradj egy kreténnel! Vannak normális pasik is (az én párom is ilyen).
Én is Angliában élek, vannak itt lehetőségek annak, aki dolgozik. Még ha minimálbért (csak az alapból indulok ki) is keresel, megtudod engedni magadnak, hogy kivegyél egy szobát és onnantól kezdve szépen éldegéld az életed.
SZABADULJ MEG TŐLE, mert ez a pasi nem tisztel! Egy cseppet sem! És ha ilyen, nem is fog. Hidd el!
ha már egy kapcsolatban antidepit kell bármelyik félnek is szedni az már óriási nagy gáz és egy otromba nagy hatalmas jel hogy be kell fejezni!
Azon kívűl teljesen egyértelmű hogy szarba sem vesz a csávó téged!
Nem tudom még mire vársz? !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!