Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek? Ti mit tennétek...

Mit tehetek? Ti mit tennétek a helyemben? (alkoholista férj)

Figyelt kérdés

A férjemmel közel 3 éve vagyunk együtt! Amikor megismerkedtünk minden nagyon szépen indult. Ajándékokkal halmozott el, udvarolt, mint egy igazi férfi,fűt-fát ígért. Összejött a baba is , esküvőt is megtartottuk és vártuk boldogan a mis kis Lánykánkat. Aztán már a terhesség alatt furcsán kezdett viselkedni. Elvárta volna, hogy majdnem mindennap a kocsmában üljek Vele!Terhesen! De ekkor még időben hazajárt, elmentünk ide-oda,kirándulni várost nézni, vásárolni...De...Manapság ott tartunk, hogy csak aludni jár haza. Du-án sétál veünk egy fél órát majd nyomás a kocsmába. Apukámnak kocsmája van, ott lehetne besegítő munkám, kicsit, hogy több pénzünk legyen...de amikor lementem, minden áldott alkalommal balhé lett a vége.Üvöltött Velem, meg fenyegetőzött...Apum már nem mer munkát adni,mert tudja, hogy ez lesz. Amúgy , az elején egy értelmes, rendes, sportos srác volt. Most meg egy mindennap büdös, részeg, alak. Már nem is alszunk együtt mert minden másnap összevizeli az ágyat, annyira mélyen alszik a piálás miatt. Ezek után mindig Én vagyok a hülye, hogy nem szólok hozzá, vagy mérges vagyok. Szerinte nem inna annyit, ha normálisan állnék a dologhoz, ha béke lenne itthon és nyugalom. És amúgy i, nem tud mit kezdeni a gyerekkel, mert még kicsi. 1 éves elmúlt, értelmes, aranyos...De Ő még megfürdetni sem tudja.

Szerintetek mit lehetne tenni? Elmondjam a szüleinek, hogy iszik? Félek, hogy bekattanna, és bántana. Ha nem rögtön akkor, akkor később amikor tudja, hogy messze a segítség. Költözzek el? De hova? Félek, hogy túl nagy színész, és tényleg képes lenne elperelni a gyerekem, hiszen ha ripsz-ropsz gyógyultnak tettetné magát, van munkája, szüleinek nagy háza, biztos Ő kapna felügyeltei jogot, mikor Nekem se munkám, se lakásom, csak Anyaotthonba tudnék menni.

Józanul kedves, aranyos. Azt mondja Mi vagyunk az élete, és értünk él, szeret minket. de aztán jön az este. Mi a megoldás?

2012. ápr. 20. 22:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Sajnos albérletben lakunk, így ha Ő megy el Én nem tudom kifizetni a lakbért. Apumékkal beszéltem lehet egy-két hónapot Náluk fogunk lakni, mert sok jó ember kis helyen is...talán addig találok munkát, Anyukám meg bekönyörgi a gyerköcöt a munkahelyére, ugyanis Ő bölcsődei gondozónő. Ha egy jó munkahelyet találnék, és egy hónapnyi fizut félreteszek, a második hónapban már egy kis garzont kitudnék venni. Ez most a terv. Munkakeresés ezerrel.
2012. ápr. 23. 10:12
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp hagyd el, amilyen hamar csak tudod. "Józanul kedves, aranyos. Azt mondja Mi vagyunk az élete..." Tipikus alkoholista duma. Soha nem szabad bedőlni nekik. Nekem az apám alkoholista volt, azután "kaptam" egy alkoholista mostohaapát. Borzalmas ilyen emberek mellett felnőni. Nem fog megváltozni bármit is ígér, csak rosszabb lesz.
2012. ápr. 25. 13:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy megoldás van, az, hogy otthagyod és utána elválsz.

Nem fog megváltozni, és a ti életeteket is tönkre teszi.

Józanul kedves, aranyos. És részegen? Még egy ok, hogy tovább lépj, mielőtt az egresszív viselkedés is jönni fog.

2012. máj. 2. 03:07
 14/14 anonim válasza:
Azóta eltelt pár év, mi lett veled kérdező?
2023. okt. 4. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!