SOS, Anyôsom veszélyezteti a gyereket?!
4 éves kisfiam 2éve homokot evett anyosom felügyeletében.(anyos azt mondta,hogy nem látta,mert hâttal ült a gyerek neki). Persze fel akartam robbanni mert honapokig jartunk dokihoz... azota büntetem ha csak a szajahoz emelte a kezet a homokozoban. Ma ott volt anyosnal. Du kerdeztem,hogy mit csinaltak mondta hogy jatszottak homokozoban. Kerdeztem hogy szadban volt a kezed? Azt mondta idezem " mama mondta egyek belole mert jo"
Felhivtam hogy megis mi a fenet kepzel magarol...azt mondta,hogy hát a tv mondta hogy evente fel kg kosz az jo. Azt hittem agyverzest kapok... mivel fegyverezzem le,hogy meg a haz kozelebe se jojjon? 2utca tavolsag,koltozes sajnos kizarva...
Hát igen, én is nosztalgiázva gondolok vissza a vizes homok ízére. Hmm.
Tényleg nem baj, HA a játszótérre nem járnak állatok. Pár napja volt a híradóban egy kislány, aki a fél szemére megvakult, mert szószerint sz@ros volt a homokozó.
Miért jártál vele HÓNAPOKIG dokihoz?
volt tünet?
vagy csak túlaggódtad?
(én sem engedném a kakis homokot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!