Szülők! Megengednétek így tetoválást a lányotoknak?
Azért szerettem volna megcsináltatni a tetkót (zenével kapcsolatos), mert központi szerepe van az életemben a zenének. Zongoráztam, gitároztam, énekkaros voltam (idő és energia hiányában abbahagytam). Általános iskolában nagyon keményen bántottak (tudom, sok mindenkit), olyannyira, hogy 8. végén öngyilkossággal próbálkoztam. Pszichológushoz is jártam, de anyám eldöntötte, hogy nincs rá szükségem. Aztán gimiben is többször akartam megpróbálni, de ehelyett fogtam a lejátszómat, és a kedvenc számaimat hajnalokig hallgattam, sírtam, és kerestem a megoldást (nem sokat találtam).
Nincs normális kapcsolatom a családommal, csak a zenével van szoros kapcsolatom (bután hangzik, tudom). Itt a példa rá, hogy nem sutyiban akartam megcsináltatni, akartam, hogy tudjanak róla, aztán az utolsó percben anyám meggondolta magát. Már várom, hogy leérettségizzek, legyen munkám, és elköltözzek otthonról.
Végül is a zene ad nekem erőt, hogy képes vagyok dolgokra, és kibírhatok bármit.
18l (nem engedik)
Én lassan anya leszek és megengedném, de csak bizonyos feltételek mellett:
-jól átgondolta-e? (nem csak egy hirtelen ötlet)
-saját pénzén csináltassa (nem túl olcsók)
-megnézném a szalont, elég higénikus-e, milyenek a referenciák
-olyan helyen legyen, amit el tud takarni (hresként dolgozom és a tetoválás nem jó pont)
-milyen figurát/motívumot szeretne
Ha ezeket átgondolod, szerintem jó döntést tudsz hozni!
Tökéletes!
(mellesleg szép a kezed, de ez nem tartozik a tárgyhoz :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!