A férjem nagyon elszállt magától, hogyan rángassam vissza a földre?
Már az egyetemi barátaival úgy beszél, hogy ég a pofámról a bőr. Olyanokat mond nekik, hogy "te nem viszed semmire az életben", "én ezen már rég túl vagyok, te csak mostanra érted el".
Ha valaki sikerélményt mesél, nem örül vele hanem kötekedik, hogy "neked ez okoz örömet?".
Hogyan hathatnék rá?
Nem tett semmi eget rengetőt. Van felesége, van egy lányunk, van állása. Ennyi.
Már arra is gondoltam, hogy becsajozott ezért büszke magára, de szerencsére nem.
Lehetséges,hogy fel kéne térképezni a férjed rejtett oldalát!
Elképzelhető,hogy elégedetlenség,örömtelenség húzódik meg a háttérben!
Mondd meg neki, hogy el van késve, nekem 23 éves a férjem, és már van egy tündéri lánya és jó állása is, és ami a legfontosabb, nem veri nagy dobra. Szóval még az önértékelése sem kíván folyton dicséretet. Én sem hencegni akarok vele, csak hogy a férjed tudja meg, hogy ez nem olyan nagy dolog. Szerintem ilyen korban a család gyerekkel és munkával pont hogy megfelelő, aki épp azt akarja. Akinek bulizni van kedve még ilyenkor, az bulizik, és később vállalja. Attól még nem kell majd az orra alá dörgölni.
Utolsó gondolat: Isten majd a fejére koppint, ha ennyire ugrálni fog. Nem hogy inkább csendben megköszönné, hogy ilyen szerencséje van az életben.
Sehogy...
Az ilyen emberek hülyék!
Kár is egyetemre járniuk...
Nem értik, hogy XYZ aki már az életben elért valamit leszarja milyen iskolával rendelkezel!
Imserek egy faxit sima érettségije van, 90 es években még TSZ elnök volt vmi putri faluba, ma meg zöldséges hálózata van, és helyi képviselő is!
25 millás bmw vel jár plusz a kölykeinek is 8-10 millás kocsija van.
Életébe nem járt még egyetem közelébe se.
Amig nem jutottam a második oldalra,ahol irod hogy van lányotok,te pedig feleség vagy,azt hittem az exem barátnője irta ki.
Én 4 év után többet között ezért az elszállt stilusért szakitottam,egy idő után nem csak a körülötte levőket nézte le,hanem engem is,pedig nem volt rá oka.
Rád nem mond ilyeneket?
# 2/18
Minden sikeres férfi mögött egy nő áll...
JA !
És ez PUSZTÁN CSAK AZÉRT IGAZ MERT az esetek 99% -ban csakis addig van így amíg a férfi sikeres!!!!
Amint vmi gixer van, már senki sem áll mellette...
Azzal lehetne letörni a szarvait, ha elkezdenéd neki mondogatni, hogy mi a jóistenért barátkozik lúzerekkel.
Barátkozzon felfelé, akik minden évben a tengerentúlra mennek nyaralni, akiknek min. két vállalkozásuk, két BMW-jük van. Hozzájuk képest kismiska lesz. Ott majd nem lesz ekkora nagy arca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!