Hogyan rángassam ki a depiből? Mit mondjak neki? Hogyan viselkedjek vele? VIDÁMAN?
Őőőő... barátom kicsit depressziós a napokban.
Türelmetlen, szomorú, otthon is bajai vannak főleg az anyjával, akivel folyton vitázik. meg köztünk is volt egy kis vita, de ez nem lényeges.
és ma mondta, hogy ha szeretném megkímél magától, mert nem akarja hogy egy lelkileg összetört depis pasival járjak...
Tudom hogy szeret, és Ő is mondja, ki is mutatja, meg sem csalna nincsen semmi ilyen!
Meg azzal jön, hogy szeretné az én vállamról levenni a terhet amit a panaszkodásával rátesz...
De nemis panaszkodik, csak szerintem neki megalázó az, hogy szomorúnak látom, és azt hiszi, hogy ez engem annyira zavar.
Tudom hogy nem akar szakítani, ez 100000 biztos, ez tipikus olyan eset amikor a pasi büszke és nem akarja hogy a nő szenvednilássa....
de segíteni akarok Neki...
bocsánat a hülye fogalmazásért.
szóval: vitáztunk sokáig a semmin, mint kiderült, és... belefáradt, plusz otthon is gondjai vannak.
És kicsit megviselte a dolog lelkileg...
Értitek?
pontosan ugyan ez a helyzet velünk:(
Én a szeretettemmel tudom felviditani,támogasd mindenbe és szeretgesd őt nagyon
köszönöm.
jaj utolsó Hála Istennek azért annyira nem szörnyű a helyzet.
csak kicsit kiboritottam a hisztimmel:( mert féltékenykedtem ok nélkül meg voltak hülyeségeim Ő meg folyton bizonygatta, h szeret....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!