Ez tényleg akkora gond lenne?
Figyelt kérdés
Van néhány étel, amit a férjem tud jól elkészíteni - tartár, resztelt máj, uborkasaláta, stb.
Ezeket rendszerint ő csinálja, mert az övé finomabb. A múltkor egy ismerős kiakadt ezen, hogy milyen dolog. Csak én nem értem, hogy mi a probléma ezzel?
2012. ápr. 20. 14:49
1/8 anonim válasza:
Nem én sem értem. Ne haragudj, de nagyon begyöpösödött ismerősöd lehet, ha ezen kiakad (nekem rögtön az ugrott be, hogy ő biztos úgy gondolja, a nőnek a konyhában a helye, és az ő dolga a főzés).
2/8 anonim válasza:
Az én férjem is remekül főz :-) Ez a hobbija.
Senkinek semmi baja vele.
Szerintem nem gond.
3/8 anonim válasza:
????? Én egy férj vagyok, és van, amit én tudok jól elkészíteni nálunk. De hogy ez kinek lenne probléma???
4/8 anonim válasza:
Miért lenne baj? Ha ő finomabban tudja elkészíteni, az még neki is büszkeség. És ki mondja, hogy egy férfi nem tudhat főzni, vagy nem segíthet be a konyhában? Vaskalaposok mondják ezt csak szerintem, akik az asszonyt képzelik a tűzhely elé minden esetben. Ne törődj velük.
5/8 anonim válasza:
Nálunk gyerek van és a párom főz, mindenki kiakad, én sok minden mást megcsinálok, de ha nekem kell főznöm, akkor nem eszünk. Rántott húst és társait ok, de komolyabbat nem tudok, bepánikolok, volt, hogy a lecsóba lisztet raktam, hogy sűrű legyen. Én kitakarÍtok, a keze alá dolgozom, de egyedül sansztalan.
6/8 anonim válasza:
Akkor egy gondokkal teli kapcsolatban vagyok,mivel párom férfi léttére mindent megcsinál,sőt,mosogatni csak ő szokott :)
szerencsére ezt párom nem érzi gondnak,sőt,kérés nélkül csinálja,mivel mindketten dolgozunk
ismerősöd inkább irigy,hogy neked rendes a párod,és nem a sörét issza miközben te a konyhában görnyedsz
7/8 anonim válasza:
Az én férjem igazán nem egy konyhatündér, de pl. bolognait, palacsintát csakis ő csinálhat. Én büszke vagyok rá, ő is magára, hol itt a gond?
8/8 anonim válasza:
Nálunk is így volt ez. Anyám főzött, de apám ca. 5 féle ételt tudott és szeretett megcsinálni. Ennek anyám örült, mert így több ideje maradt másra, na meg anyám fél ötig dolgozott, míg apám 12/24-ben, így volt egy csomó szabadnapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!