Ti mire gondolnátok, ha a párotok telefonja ki lenne kapcsolva egész este? Külön lakik
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen nem az én páromról van szó, hanem anyuéról.
Külön laknak még, este mindig írnak egymásnak sms-t, most kb este 8 óta nem elérhető, sms-re ezáltal nem is reagál. Persze anyu egyből rosszra gondol... de szerintem túl reagálja a dolgot.
Ti egyből a megcsalásra gondolnátok?
2012. ápr. 19. 22:08
11/16 anonim válasza:
Ehm.. Lehet, hogy azért kapcsolta ki este, mert aludni szeretne és nem szeretné, hogy hívják? _)
12/16 anonim válasza:
Magamból indulok ki (nő vagyok!), sokszor este veszem észre a hívásokat, mert rezgőn felejtem. Egyik nap meg pl. délelőtt ránéztem a telefonra, még semmi nem volt és legközelebb este néztem felé: kikapcsolt. Nem is figyeltem, hogy le fog merülni és miért is, akkor kerestek többen is. :D
13/16 anonim válasza:
Hát...nekem jó szokásom lehalkítani napközben a telefont, aztán bárki hív észre se veszem, szal lehet ilyesmi is a dolog. De simán lemerülhetett a telefonja, vagy hírtelen lebetegedett, és pihen vagy lefeküdt aludni, vagy elment valamerre haverjaival...nem kell egyből rosszra gondolni.
14/16 anonim válasza:
Sajnos én is mindig rosszra gondolok, mert túl sok rossz ért, és amikor próbáltam pozitív lenni, csattantam...
Utálom, hogy ilyen vagyok, de nem tudok rajta változtatni, akármennyire próbáltam már...
15/16 anonim válasza:
Na kiderült miért nem vette fel??
16/16 anonim válasza:
Arra, hogy már megint lemerült.
Megcsalásra nem gondolnék. Sokszor aggódni szoktam, hátha valami baj történt, pedig tudom, hogy könnyen lemerül a telefonja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!