Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mire gondolnátok, ha a...

Ti mire gondolnátok, ha a párotok telefonja ki lenne kapcsolva egész este? Külön lakik

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen nem az én páromról van szó, hanem anyuéról.

Külön laknak még, este mindig írnak egymásnak sms-t, most kb este 8 óta nem elérhető, sms-re ezáltal nem is reagál. Persze anyu egyből rosszra gondol... de szerintem túl reagálja a dolgot.

Ti egyből a megcsalásra gondolnátok?

2012. ápr. 19. 22:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ehm.. Lehet, hogy azért kapcsolta ki este, mert aludni szeretne és nem szeretné, hogy hívják? _)
2012. ápr. 19. 22:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Magamból indulok ki (nő vagyok!), sokszor este veszem észre a hívásokat, mert rezgőn felejtem. Egyik nap meg pl. délelőtt ránéztem a telefonra, még semmi nem volt és legközelebb este néztem felé: kikapcsolt. Nem is figyeltem, hogy le fog merülni és miért is, akkor kerestek többen is. :D
2012. ápr. 19. 23:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát...nekem jó szokásom lehalkítani napközben a telefont, aztán bárki hív észre se veszem, szal lehet ilyesmi is a dolog. De simán lemerülhetett a telefonja, vagy hírtelen lebetegedett, és pihen vagy lefeküdt aludni, vagy elment valamerre haverjaival...nem kell egyből rosszra gondolni.
2012. ápr. 19. 23:45
 14/16 anonim ***** válasza:

Sajnos én is mindig rosszra gondolok, mert túl sok rossz ért, és amikor próbáltam pozitív lenni, csattantam...

Utálom, hogy ilyen vagyok, de nem tudok rajta változtatni, akármennyire próbáltam már...

2012. ápr. 20. 07:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Na kiderült miért nem vette fel??
2012. ápr. 20. 12:31
 16/16 anonim ***** válasza:

Arra, hogy már megint lemerült.

Megcsalásra nem gondolnék. Sokszor aggódni szoktam, hátha valami baj történt, pedig tudom, hogy könnyen lemerül a telefonja.

2012. ápr. 20. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!