Melyiket választanátok?
Tegyük fel, hogy szerelmesek vagytok egy férfibe/nőbe (kinek-kinek neme és ízlése szerint), akivel egyébként is jóban vagytok, de ez a férfi/nő valaki mást választ párjául. Ti viszont nem igazán tudjátok elfelejteni. Viszont barátok még lehettek. Melyiket választanátok? Lennétek barátok, jobb híján, esetleg remélve, hogy később a dolgok másképp alakulnak, közben végignézve, hogy ő boldog a másikkal.... Vagy inkább megszakítanátok vele minden kapcsolatot, ezzel elveszítve egy esetleges lehetőséget és egy barátot?
Ki melyiket választaná? Vagy választotta, ha volt már ilyen helyzetben?
Köszönöm a válaszokat!
én volt, hogy barátja maradtam az exnek,végignéztem, ahogy mással boldog, mellette voltam, amikor aztán a másik után sírt. és a végén annyit mondott, belegondolva a helyzetembe, hogy ő nem lenne képes azt végigcsinálni, mint én, hogy mellette áll annak, akit szeret, miközben az mást szeret. a végén bocsánatot kért mindenért tőlem,amivel anno megbántott, és hogy elhagyott, de közben végig átvert/kihasznált.
aztán egyre jobban lekezelő lett velem, így már a barátságot sem kerestem vele többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!