Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyiket választanátok?

Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy szerelmesek vagytok egy férfibe/nőbe (kinek-kinek neme és ízlése szerint), akivel egyébként is jóban vagytok, de ez a férfi/nő valaki mást választ párjául. Ti viszont nem igazán tudjátok elfelejteni. Viszont barátok még lehettek. Melyiket választanátok? Lennétek barátok, jobb híján, esetleg remélve, hogy később a dolgok másképp alakulnak, közben végignézve, hogy ő boldog a másikkal.... Vagy inkább megszakítanátok vele minden kapcsolatot, ezzel elveszítve egy esetleges lehetőséget és egy barátot?

Ki melyiket választaná? Vagy választotta, ha volt már ilyen helyzetben?

Köszönöm a válaszokat!

2012. ápr. 19. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Megszakítanám vele a kapcsolatot,nem reménykednék feleslegesen.
2012. ápr. 19. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Két éve nyáron történt, hogy nagyon belezúgtam egy lányba (az egyetemen nagyon jó barátok voltunk). Mindketten pár hónappal előtte lettünk egyedülállóak. Sajnos mire be mertem volna vallani, hogy mit érzek iránta, arra ő már megtalálta az új párját és ezzel a boldogságot (féltem, hogy elutasít és ezzel elvesztem a barátságot is). Hónapokig kerültem, mert nagyon fájt találkozni vele. Aztán egyszer véletlenül összefutottunk egy buliban. A sors fura fintora, hogy pont ő mutatta be nekem a jelenlegi barátnőmet, remélhetőleg az életem párját. Azóta is jóban vagyunk és már csak barátként szeretem, így már nem is reménykedem, hogy egyszer még összejöhetünk.
2012. ápr. 19. 21:09
 3/5 anonim ***** válasza:

én volt, hogy barátja maradtam az exnek,végignéztem, ahogy mással boldog, mellette voltam, amikor aztán a másik után sírt. és a végén annyit mondott, belegondolva a helyzetembe, hogy ő nem lenne képes azt végigcsinálni, mint én, hogy mellette áll annak, akit szeret, miközben az mást szeret. a végén bocsánatot kért mindenért tőlem,amivel anno megbántott, és hogy elhagyott, de közben végig átvert/kihasznált.

aztán egyre jobban lekezelő lett velem, így már a barátságot sem kerestem vele többé.

2012. ápr. 19. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Én csak szenvednék, mint barát, ezért inkább próbálnám kerülni, aztán elfelejteni.
2012. ápr. 20. 09:22
 5/5 anonim válasza:
Minden kapcsolatot azért nem kell megszakítani vele! Csak kevesebbet kell vele találkozni, el kell egy ideig kerülni. Utána lehet majd megtalálod az új párod, és minden jobb lesz...!
2012. ápr. 21. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!