20+ szinglik, mivel toltitek a szabadidotoket?
Tanulás, ha nem épp az egyetem akkor nyelvtanulás, de egyetem mellett is tanulok nyelveket. Netezés, tv, film vagy épp sorozat nézés, zene, shoppingolás, olvasás. Most h nyár van strandolás, vagy itthon napozás. Kevés időm van még a barátnőimre is, hát még egy pasi, belese merek gondolni, akkor hogy osztanám be az időm, és mi mindenről le kéne mondanom. Kirándulnék is, múzeumba, színházba, moziba mennék, na meg külföldre, mert imádok utazni, de sajna ezekre az utóbbiakra több pénz kéne, talán majd ha dolgozok.
22/L
Net, számítógépes játékok, olvasás.
28L
minden időmet elveszi az egyetem, örülök ha este bezuhanhatok az ágyamba
21/L
Ha itthon vagyok, csak netezgetek. De ha kiteszem itthonról a lábam, akkor intenzív társasági élet és pasivadászat. Márpedig ha nincs másnap meló, tuti nem maradok itthon :) (De nem jobbra-balra szexelős típus vagyok, hanem renedes párkapcsolatot szeretnék.)
27/N
20-ashoz egy kérdés: Én eléggé az ellentéted vagyok, bár jól elvagyok egyedül, de meglehetősen pasifüggő vagyok, azt se bírom huzamosabb ideig, ha nem is tetszik senki és nincs semmilyen helyzet. Egyszerűen nem bírom enélkül az érzés nélkül, és nyilván ez se normális, és nyilván emiatt tudok az átlagnál is nehezebben azonosulni azzal, amit leírtál. Csak arra lenné kíváncsi, hogy voltál-e már szerelmes. Voltál?
23/L
Munkát keresek. :D fodrászat, alvás, netezés, olvasás.. ha meg kimozdulok akkor shopping, haverok kocsma ritkán buli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!