Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem meg a szüleimet?

Hogyan győzzem meg a szüleimet?

Figyelt kérdés
Egy 12 éves fiú vagyok. A szüleim a 12. születésnapom után nem engedtek videójátékozni a számítógépen.Aztmodták hogy már nagy vagyok hozzá. Az osztályomból minden fiú játszik valamilyen játékon csak én nem , elég rossz érzés amikor mások videójátéról beszélnek én meg nem játszhatok. Korban énvagyok a második legkisseb az osztályból. A jegyeim csak 5 és 4 , csak egy 3 van. Mivel tudnám meggyőzni őket hogy engedjenek?
2012. ápr. 18. 18:34
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

Érdekes szüleid vannak, a volt barátom 27 éves létére is sokszor videójátékozott kikapcsolódásnak, sőt néha együtt játszottunk :S

23L

2012. ápr. 18. 18:40
 2/9 anonim ***** válasza:
96%

Önző és durva szüleid vannak, hogy 12 éves korban határozzák meg a felnőttkort, és elveszik tőled a gyerekkor örömét.

Játssz másutt, ahol lehet.

2012. ápr. 18. 18:46
 3/9 anonim válasza:
Tényleg elég durvák a szüleid... azt még megérteném teljes mértékben hogy este ne mászkálj sehol, ne bulizz.. de ezt hogy otthon biztonságban játtsz?!! Menj át valamelyik barátodhoz haverodhoz néha játszani hisz még gyerek vagy és az olyan jó! :)
2012. ápr. 18. 19:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokért. Nincs valami ötletetek arra , hogy hogyan győzzem meg őket?
2012. ápr. 18. 19:09
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Evezővel vágd tarkón a szüleidet.
2012. ápr. 18. 19:15
 6/9 anonim válasza:
Nem meggyőzni kell őket, le kell velük ülni beszélgetni, mondd el nekik ezt, amit nekünk leírtál. Normális esetben megértenék ezt a szülők.
 7/9 anonim válasza:

Figyelj mi nem ismerjük a szüleidet nem tudjuk hogyan lehetne őket meggyőzni.

Én ezzel a szöveggel jönnék hogy: "Gyerek vagyok még és jól tanulok és normálisan viselkedek, nem tudom miért nem engeditek meg hogy pár órát játszak tanulás után. Vagy akkor engedjetek el bulizni ha már azt mondjátok hogy nagy vagyok!!!" Ez tuti hatna a szüleimre.

8/9 anonim válasza:

Kérd meg őket, hogy hallgassanak végig, és mondd el nekik, hogy a videojátékban semmi rossz nincs, és szeretnél játszani Te is,a társaid is játszanak videojátékkal, és sokszor ez a téma a suliban, és ilyenkor rossz neked, hogy nem tudsz hozzászólni.

Szerintem meg fogják érteni :)

9/9 anonim ***** válasza:
Milyen játékkal szeretnél játszani,mert az se mindegy. Én pl 3 évig wowoztam nagyon rákockultam alig birtam leállni,de már tiszta vagyok.
2012. ápr. 18. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!