Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ha felnőtt...

Mit lehet tenni ha felnőtt férfi létemre anyám ismerőse révén leszervez egy állást nekem, ti elfogadnátok férfi létetekre?

Figyelt kérdés
Ez szerintem úgy adja ki magát hogy annyira szerencsétlen vagyok hogy magamtól nem vagyok képes találni,aztán menne a burkolt önfényezés,már maga a tudat is zavar ha nem magam szerzem az állást.
2012. ápr. 18. 14:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
54%

Örülj neki, hogy anyukád felhasználja a kapcsolatait és támogat téged. A mai világban már az is nagy szó, ha van munkád. Hiába vagy te akár kiváló szaktudással rendelkező munkaerő, ez egyre kevesebb helyen elég önmagában.

A lényeg, hogy nyugodtan fogadd el, de dolgozz becsülettel, és akkor teljesen mindegy, hogy hogyan jutottál oda, senki nem mondhat rád egy rossz szót sem.

2012. ápr. 18. 15:04
 12/21 anonim ***** válasza:
58%
szerintem mellékes, h ki szerezte. ha ez az egyetlen ajánlat, akkor ne is gondolkozz. ha értesz ahhoz, amit csinálni fogsz, jól végzed a munkádat és kijössz a kollégákkal, akkor max. 1-2 hétig lesz téma, hogy hogy kerültél a képbe, akkor sem feltétlenül rosszindulat megjegyzések formájában, inkább társalgási szinten. nincs ebben semmi szégyellnivaló. kapásból tudnék neked mondani 5-6 30-on túli férfi ismerőst a részemről, akinek az anyukája vagy a barátnője szerzett munkát
2012. ápr. 18. 15:05
 13/21 anonim ***** válasza:
54%
rosszindulatú*
2012. ápr. 18. 15:06
 14/21 anonim ***** válasza:
23%
A tisztesség ezek szerint még nem tünt el teljesen a világból, mert egyáltalán felmerült benned ez a kérdés. Az emberek 99,999%-a kapásból igent mondana erre. Én nem, de ez az én bajom. De ne hallgass rám. Ilyen tekintetben ne támaszkodj más emberek tanácsára, hozz egy önálló döntést, és viseld minden következményét. Önálló, gondolkodó ember légy, ne báb.
2012. ápr. 18. 15:09
 15/21 anonim ***** válasza:
32%

Én becsületes embernek tartom magam, nem szoktam soha nyalizni vagy könyökölni, karrierista sem vagyok. De ha adódik egy ilyen lehetőség, és tudom magamról, hogy alkalmas vagyok az állásra, és legjobb tudásom szerint fogom csinálni, akkor miért ne fogadnám el?

Ha nem értek hozzá, ha vannak nálam sokkal jártasabbak a témában, akkor természetesen nem fogadnám el. Egyrészt nem lenne igazságos, másrészt maximalista létemre megőrülnék, ha olyat kéne csinálnom, amit nem tudok, vagy nem annyira tudok, mint szeretném. Szerintem ez így tisztességes.

2012. ápr. 18. 15:25
 16/21 anonim ***** válasza:
54%

Ha Magyarországon akarsz mindenáron maradni, akkor a jelenlegi káosz szerint kell, hogy élj. Márpedig úgy látom, ott az a törvény, hogy csakis a sógor-koma útján lehet boldogulni.

Ha a magad lábára akarsz állni és olyan állást keresel, amit te is szeretsz, és senkinek sem akasrz hálálkodni, sem pedig a lekötelezettje lenni, akkor javaslom, hogy tanulj nyelveket és irány nyugat! Bizonyíts, hogy meg tudsz a magad lábán állni, hogy nem vagy nyámnyila, szerencsétlen meg hasonlóak.

2012. ápr. 18. 15:58
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem egy nagy szakértelmet kívánó munkakör ám-most nem akarom leírni micsoda,eléggé alja de mégsem tehetem meg hogy sokat válogassak.Nem is erkölcsi aggályaim vannak ezzel kapcsolatban csak úgy érzem hogy egy férfinak kell tudnia magának valamilyen állást találni vagy ha segít is ebben valaki mégse a saját anyja tegye mert ezt cikinek érzem.
2012. ápr. 18. 16:08
 18/21 anonim ***** válasza:
73%
Még mindig jobb,hogyha az anyád talál neked munkát mintha ő tart el még jópár évig.
2012. ápr. 18. 16:12
 19/21 A kérdező kommentje:
Tévedés,nem tart el de azt nem is tűrném.
2012. ápr. 18. 16:41
 20/21 anonim ***** válasza:
58%

Hát ki segítsen az embernek, ha nem a saját anyja?

Egyébként ez nem rátermettség vagy életrevalóság kérdése. ha egyszer nincs munka, akkor nincs! És ha jön valami lehetőség ekkor el kell fogadni. Tudod, hány olyan embert ismerek, akik okosak, értelmesek, gyakorlatiasak, és mégsem találnak semmi munkát, vagy csak ilyen alkalmikat nevetséges összegért. Ez nagyban szerencse is.

2012. ápr. 18. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!