Mit tennétek ha a párotok 10 év után közölné? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Élettársam 10 év és 3 gyerek után közölte,hogy sosem volt szerelmes belém,sőt nem is szeret,csak tisztel,amiért szültem neki 3 gyereket!Enyhén szólva mellbe vágott a dolog,sírdogáltam miatta kicsit,de mást nem tudok tenni.Vagy igen?Én szeretem,mert ez egy igazi szerelem első látásra dolog volt nekem anno,de álmomban sem gondoltam volna hogy ő nem érez irántam semmit.Nem vagyok egy topmodell alkat,lehet hogy ez is baj,de ha rákérdeztem az volt a válasz,hogy :Jó vagy te így anya... Próbált egyszer megcsalni is,(legalábbis egyről tudok)csak a csaj akivel kikezdett,ismer engem és figyelmeztetett én meg eligazítottam,de többet nem tehettem,mert épp a második kislányunkat vártam akkoriban.Ti feldobnátok a kapcsolatot ilyen tettek és beszólások után?2009. jún. 20. 10:44
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.Megfogadom és jövő héten lelépünk a gyerekekkel,keresek egy olcsóbb albérletet és pá.Igazatok van,csak nem vagyok még olyan öreg,hogy ne érné meg változtatnom,dolgozom,anyagilag nem szorulok rá.Az elmúlt években lett volna lehetőségem arra,hogy megcsaljam,de nem tettem,ő ezt nem értékelte,hát így járt.Köszönöm!
2009. jún. 20. 19:07
12/12 anonim válasza:
Pontosan! Tessék lépni! Miért ne érdemelnéd meg, hogy valaki téged ÚGY szeressen? Attól még, hogy van 3 pici, nem kell "meghalni" és vegetálni egy olyan kapcsolatban, ahol téged nem szeretnek, "megaláznak" (én a megcsalást borzasztó megalázónak érzem). Fogsz te találni még társat, aki ÚGY fog szeretni. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!