Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha a párotok 10...

Mit tennétek ha a párotok 10 év után közölné? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Élettársam 10 év és 3 gyerek után közölte,hogy sosem volt szerelmes belém,sőt nem is szeret,csak tisztel,amiért szültem neki 3 gyereket!Enyhén szólva mellbe vágott a dolog,sírdogáltam miatta kicsit,de mást nem tudok tenni.Vagy igen?Én szeretem,mert ez egy igazi szerelem első látásra dolog volt nekem anno,de álmomban sem gondoltam volna hogy ő nem érez irántam semmit.Nem vagyok egy topmodell alkat,lehet hogy ez is baj,de ha rákérdeztem az volt a válasz,hogy :Jó vagy te így anya... Próbált egyszer megcsalni is,(legalábbis egyről tudok)csak a csaj akivel kikezdett,ismer engem és figyelmeztetett én meg eligazítottam,de többet nem tehettem,mert épp a második kislányunkat vártam akkoriban.Ti feldobnátok a kapcsolatot ilyen tettek és beszólások után?
2009. jún. 20. 10:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szerelmes, akkor nem ő az igazi, és nem tehetsz semmit. Neked is más az igazi, majd megtudod, ha rá találsz, hogy ennél nagyobb szerelem is rád törhet, és ez csak délibáb volt.
2009. jún. 20. 10:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Erősen elgondolkodnék azon is, miért is nem vett feleségül három gyerek után? De ha még ex katedra ki is jelenti, hogy nem is volt szerelmes belém soha és nem is szeret, akkor végképp nem maradnék vele. Párod erősen kifelé kacsingat ebből a kapcsolatból, ami már terhes neki. És látod itt az a helyzet állhat elő, hogy akár másnap félig-medig sutyiban meg is nősülhet. Galyra teheti az egész családot. Próbálj meg a külön életben gondolkodni és megalapozni egy másik életet, amiben ő már csak emlék és a gyerekeid apja. Sajnállak, amiért összetörte a hitedet.
2009. jún. 20. 10:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha menni akar, hadd menjen. Az ilyen pasik ugy futnak egy-ket honap utan haza, mint a kiskutyak. Most azt hiszi, hogy huha o nem szerelmes, de azert tiz evet csak veled elt. tuti belehabarodott vkibe, mar bocs, kicsit elment az esze, engedd el..ha azt akarod, hogy visszajojjon.
2009. jún. 20. 10:56
 4/12 A kérdező kommentje:
10:55 Nálunk a házasság nem volt központi kérdés soha,mert ő már a kezdet kezdetén kijelentette,hogy soha nem fog megnősülni és engem sem igazán izgatott a házasság gondolata.Amúgy mondtam már neki,hogy menjen el,ha nem kellünk neki,már a cuccait is volt hogy kiraktam,de maradt és közölte,hogy ha nem tetszik,költözzek én!Nagyban befolyásolják őt a haverok sajnos,nekik akar bizonyítani,hogy ő márpedig nem egy papucs.
2009. jún. 20. 11:13
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy ezt kell megélned.

Egyáltalán mi vitte rá, hogy most ezt így közölje Veled??? Ha nem áll szándékában befejezni Veled a kapcsolatot, akkor minek kellett ezzel végérvényesen elcseszni???

Most lehet, hogy könnyen beszél, mert tudja, hogy ott vagy neki és ott is voltál mindig. sosem kellett küzdenie érted/értetek.

Megérne egy próbát, hogy külön menj a csemetékkel, aztán ha ezek után sem törik meg, akkor jobb is, ha külön vagytok! Ezen dolgok tudatában úgysem tudnál már boldogan élni mellette.

2009. jún. 20. 11:39
 6/12 A kérdező kommentje:
Sokat gondolkodtam már ezen is hogy egyszer mire hazaér már nem talál minket itthon,de félek hogy csak jót tennék neki,végre nem kellene senkire tekintettel lennie és szabad élete lenne,nekem meg ott lesznek a gyerekek egyedülállóként.Büszkébb ő annál hogy könyörögjön hogy mégiscsak kezdjük újra,úgyhogy ha itt hagyjuk,az örökre szól.
2009. jún. 20. 11:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha könnyebb együtt élni, és nincs otthon pokol, maradj a saját érdekedben. Magaddal tolnál ki, ha elmennél három kisgyerekkel. Még egy rezsi, nincs ki felügyeljen rájuk, tartsd el négyőtöket. A párodtól az anyagiakon túl ne várj semmit. Használd ki amit ez a kapcsolat még adhat. A sértődöttség nem jó tanácsadó.
2009. jún. 20. 11:58
 8/12 A kérdező kommentje:
11:58 Nincs épp pokol itthon,szóval nem elviselhetetlen,csak épp nem jelentek neki többet mint egy kutya.Ő csinálja a maga életét,hiába szólok hogy esetleg ne a csavargás legyen az első munka után,hanem a család,nem foglalkozik vele.Eltűnik és kész.A telefonját sem veszi fel ha kimenős,ha gond van oldjam meg.Kicsit belefásultam én már ebbe a helyzetbe,de változtatni nem merek.33 évesen 3 gyerekkel milyen jövőm lehet még? Amúgy ezt köszönhetem egyrészt a kedves szüleinek,mert az ő életük is ilyen volt,ezt látta tőlük,csak ott még verés is volt,nálunk idáig nem fajultak a dolgok,csak egyszer szorította meg erősebben a karomat,hogy bekékült,de ez volt a legtöbb.
2009. jún. 20. 12:13
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
11:39-es vagyok. Azt mondod, hogy ha elmennétek nem menne utánatok? akkor valószínűleg arra vár, hogy mikor teszed meg, csak a gyerekek miatt nem mondja. Igazad van, nehéz 3 gyerekkel egyedül, de még mindig jobb, mint megtürtnek érezni magad!De szerintem az üres ház látványa, a magány ráébresztené arra, hogy mit is veszített(gyakorlatilag mindent, ami fontos).esetleg lenne hova mennetek, ha véletlenül úgy alakulna? 33 évesen még nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy úgy éld le az életed, hogy nem kapod azt a szeretetet, amit megérdemelsz.
2009. jún. 20. 12:51
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyszer azt írod, hogy nem mersz változtatni, és menni, és azt állítod nincs jövőd 33 évesen, akkor nem lehet tanácsot adni, csak sajnálkozni. Én biztos lelépnék, mert bármi jobb a napi megalázásnál, főleg egy ilyen kijelentés után biztosan nem mosnék, főznék...stb egy ilyen pasira. Az önérzeted mondja meg neked mit tegyél, ha tűrsz, tűrjél, de akkor ne panaszkodj.

Meglátnád ha lelépnél, hamarosan megnősülne, aztán akkor azt is sajnálnád, hogy nem előbb léptél le. Hidd el később csak nehezebb lesz, és rosszabb, most vagy még fiatal, pozitívan kéne a jövőt nézned, és változtatni. Gyerektartást úgyis fizetnie kell.

2009. jún. 20. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!