Nekik miért szabad mindent?
anyám meg apám azt hiszi, hogy nekik mindent lehet, viszont ha ugyanúgy visszaszólok már ideges, hogy "én nem vagyok a haverja"..
pl.. msnezek, anyám szól hogy pl adjak a kutyának inni... azon elkezd veszekedni, hogy azonnal áljak fel, mert neki nincs rá ideje hogy leírjam azt az 1 mondatot amit elkezdtem... meg ne igyak 2 kortyot mert csak húzom vele az időt... stb..
apám kb ugyanez...
ha 1x már elegem van belőlük és visszaszólok h ,,hagyj már békén..\'\' ő már fel van háborodva
Addig ne siránkozz ezen, amíg nem juttok el oda, hogy tanulni nem hagynak. Míg tanulni legalább hagynak, addig jó dolgod van. Engem tanulni se hagynak, nehéz szakdolgozati témám van, aztán jönnek a kérdéseikkel, hogy hol állok, ÁLLOK, mert nem jutok el oda, hogy komolyabban tartósan foglalkozhassak vele, és fontos lenne, mert nekem ez lesz a szakmám, ha végzek, nem kell olyan munkákat elvállalnom majd, mint eddig, kevésbé leszek kiszolgáltatva, nem rúghatnak ki csakúgy, nem élhetnek vissza a helyzetemmel, ebből fogok megélni, nem akarok kicsúszni az időmből.
Pihenj egy kicsit, segíts, amikor kérik, és TANULJ, amíg hagynak, és próbáld megérteni őket is, hogy elfáradnak, nem leányálom most a munkaképes korosztály élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!