A bátyámnak mindent szabad nekem nem?
Ő elmehet bulizni...
Ma is gondolom 5-kor jön meg:@
És ezt csak mert jól tanul...kit érdekel?
Anyám azért nem enged mert fiatal vagyok még...
És mert megbuktam:@
Na és?
Anyám szerint a bátyám sokat tanult ezért van csak 3db 4ese... és?
Ettől még én is elmehetnék...nem?
megbuktál?XD
hány éves vagy?
Nálunk is bátyám sok mindent tehet .. 1 pedig csak 1 év van köztünk.. De én nem is buktam meg ..:D
megbuktál?XD
hány éves vagy?
Nálunk is bátyám sok mindent tehet .. 1 pedig csak 1 év van köztünk.. De én nem is buktam meg ..:D ink. őő:)
Nyilván ő a kiskedvenc. A tanulmányi eredmény meg messze nem minden. Sokszor egy bukott ember emberileg értékesebb, mint egy színötös. Az semmit nem jelent.
Egyébként korotok? Fiú vagy vagy lány?
hhhúúú meg bukttál :O
Nem csodálom hogy bátyádat elengeték, ilyen jó talónulonak nehéz lenni hogy csak 3db 4-es ha te is így tanulnál akkor talán elengednek.
teljesen igaza van anyudnak!
elmehetnél hogyha legalább egy 3as tanuló meglennél,így ne járjon a szád..
inkább tanuljál a pótvizsgára..
16/L
Nem tudom, hogy hány évesek vagytok, de nem mindegy, hogy mennyi az a fiatalabb. Ha te 14 vagy- és nem tűnsz többnek a gondolkodásod alapján -, a bátyád 18, akkor elég érthető, hogy őt engedik. Mit keresnél te gyerekként egy buliban?
A lényeg az, hogy anyukádnak igaza van. Ha én anya lennék ugyanígy tennék: mert a fiam megdolgozott azért, hogy ilyen jó legyen a tanulmánya, de a lányom semmit nem tett le az asztalra.
Tudod az élet erről szól: valamit valamiért. Aki megbukott, az ne bulizzon, hanem tanuljon, és nincs semmi na és, mert ez a világ rendje, és azért mi sem írhatjuk felül az élet összes szabályát.
Mellesleg nagyon éretlen vagy, ha így gondolkodsz. Aki igazán akar, az át tud menni év végén, akármilyen hülye, legalább egy kettessel, de aki megbukik, az leszarja az egészet. tudod mit csinálsz? Szarsz a jövődre, mert felelőtlen vagy.
És szerinted melyik anya merné elengedni egy buliba a gyerekét, ha tudja, hogy felelőtlen és éretlen? Egy normális szülő sem egyezne bele ebbe.
Először adj valamit a buliért cserébe. Nem kell színötösnek lenni, de mutasd meg, hogy próbálkozol, mert az a dolog lényege.
Amíg ilyen gyerek vagy, jogosan tart vissza anyukád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!