Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kellene erre reagálnom?...

Hogyan kellene erre reagálnom? Vagy mi lenne a helyes?

Figyelt kérdés
35 hetes terhes kismama vagyok, 23 éves, albérletben élünk párommal. Én most nem tudok dolgozni, viszont ha minden igaz akkor kaphatok Tgyás-t és később Gyed-et is. Viszont párom fizetése bruttó 80 e ft, ami épp hogy elég a mindennapi megélhetésre. A következő nehéz helyzetbe kerültem: édesanyám már 23 éve nem dolgozik - pedig tudna ha akarna - édesapám tartja el, jelenleg albérletben laknak, ahonnan édesapám bármikor elköltözhetne a saját házába - egy másik városban van - ez nem is soká befog következni. Már nagyon sok hitelt vett fel hogy megtudjanak élni anyuval és ezért kell haza mennie. De így anyu hozzám fog majd jönni, hogy mi fogadjuk be a párommal. Mi meg beszéltük párommal hogy nem tudnánk eltartani őt is, hiszen így is alig tudjuk kiszorítani a pénzt sok mindenre. Amíg tudtunk addig mi is nagyon sok pénzzel és étellel is segítettük őket, de már nem megy. Hogyan kellene erre a helyzetre reagálnom? Apu is hozzám jön panaszkodni, és anyu is. Sokszor vagyok miattuk ideges, hogy mi lesz egyikkel másikkal, illetve hogy én hogy mondhatnék a szüleimnek nemet? Illetve az édes anyámnak? Ez nem szívtelenség? Bűntudatom van emiatt ha így bele gondolok.
2012. ápr. 18. 11:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Anyukádnak igazából nincs szüksége segítségre, hiszen van férje, tud hová menni, és dolgozni is tudna, ha akarna!
2012. ápr. 18. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!