Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy ünnepeljük meg kevés...

Hogy ünnepeljük meg kevés pénzből a szülinapot?

Figyelt kérdés

Szombaton lesz, ám párom dolgozik aznap is, sajnos. Arra gondoltam, mire hazaér, készítenék egy romantikus vacsorát. Eléggé spórolnunk kell, nem tudok költekezni. Étterem meg olyan szóba sem jöhet, így magam készítenék valamit.

Vannak ötleteitek, mit főzzek, hogyan teremtsek hangulatot kis pénzből?

23L

2012. ápr. 17. 20:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egyébként jó kérdés, az esti sétáról eszembe jutott egy szerintem tuti ötlet amit kivitelezek nálunk is!

Régebben csináltam ilyent osztálytársamnak egy teremben. Kincsvadászat! Persze ez akkor jó ha nem szedik le mások a cetlit. de lakáson belül is kivitelezheted.

Ajtórakintröl rakj egy cetlit, hogy most kincsvadászat aztán leírsz/körül írsz egy tárgyat pl: biciglitároló vagy a kertben a rózsabokor akármi. Könnyű legyen, ott egy másik helyre utalót s így akárhány cetlit keresztű kasul. A végén ott leszel te pl a fürdőben a habos kádban egy pohár borral vagy akármivel. Lehet időkorlát is. :) Nem a kincs lessz a lényeg hanem a kaland, mi régen nagyon élveztük. :) Ha kertes házatok van még jobb. De a kezdő cetlit felválthatod egy sms el is mikor tutod elindult hazafelé. ha valaki megcsinálja várom a tapasztalatokat róla :)

2012. ápr. 17. 20:49
 12/12 A kérdező kommentje:
Ez a kincses-cetlis is tetszik! :) Igaz, egy kétszobás panelban lakunk, de hát mindent meg lehet oldani. :D Maximum lakáson belül oldom meg, nehogy egy szomszéd áthúzza a számításaimat.
2012. ápr. 17. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!