Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedül maradhat három gyermek...

Egyedül maradhat három gyermek, ha anya elmegy külföldre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni! Megpróbálom röviden leírni ami velünk történt. a férjem gyermekeiért két évig pereskedtünk hiába.Anyukát és apukát egyaránt alkalmasnak találta a bíróság. Már a per idején is mi voltunk párommal akik gondoztuk a gyermekeket, ugyanis a családsegítőnél anyuka aláírt egy olyan papírt, hogy amikor nincs otthon akkor apuka vigyáz a gyerekekre. Ez azt jelentette, hogy egy hónapból minimum 20-25 napot a srácok nálunk éltek. Vége a gyermekelhelyezési pernek. Eltelt 2-hónap és ahogy sejtettük, anyuka újra egyedül hagyja a gyerekeket. Elmegy külföldre dolgozni. Ez azt jelenti, hogy minden második hétvégén fog találkozni a gyerekekkel. De három kiskorút nem lehet csak úgy otthagyni!!! Vagy tévedek? Van a gyerekek között egy 12 éves nagylány aki mindenáron költözni akart és akar most is. Ő szólt, hogy anya elmegy. Titokban van tartva. Nem lett volna szabad elmondania. Nyomatékosan meg lett neki tiltva. Mit is tehet ilyenkor egy aggódó apa? Ha bírósághoz fordul, eltart a per hosszú hónapokig. Mi lesz addig?? Nem bírják ellátni magukat egyedül. Van közöttük egy 8 éves kislány is!

2012. ápr. 17. 20:04
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
0%

Én azért az anyuka oldalát is meghallgatnám,a kérdező pont az a személy aki a volt férjjel él együtt,az ilyenek szeretik eltúlozni a dolgokat!

Kérdező,már ne is haragudj,de teljesen szentnek állítod be magad aki a férje gyerekeit félti!

Én nem tudom ezt a történetet elhinni,ha valóban ilyen az anya,akkor nem is kaphatott volna felügyeleti jogot,és a bíróságon nem azt nézik,hogy ő az anya akkor ő a szent,ott csak is kizárólag a gyerekek érdekei nézik!Na meg ez nem úgy van,hogy megkérdezik az anyát,hogy a vádak igazak-e,ha az anya azt mondja,hogy nem,akkor sem hagyják annyiban,megkérdeznek iskolát,tanárokat,szomszédokat,hivatalos intézmények pl egy iskola,nem állíthat valótlanságokat,na és persze a gyerekek orvosát is kikérdezik!Nekem nagyon sántít ez a történet!

2012. ápr. 18. 11:13
 22/23 anonim ***** válasza:
Szerintem az anya nem fogja egyedül hagyni őket, biztos megy oda egy nagyszülő, vagy bébiszitter. A 12 és 14 éves már elég nagy, de a 8 éves tényleg kicsi.Várd ki, mi lesz, val. megoldja az anya, nem kell előrerémeket látni. (meg aztán volna baj elég, ha egyszerre 3 gyerek költözne be hozzátok véglegesen, hiába a gyerektartás)
2012. ápr. 18. 11:25
 23/23 A kérdező kommentje:

Ha veled történt volna ez az egész, akkor nem nyilatkoznál így!

Bárcsak kamu lenne! attól hogy elvált ember felesége vagyok nem lehetek jó ember? Nézz magadba és utána ítélj!!

2012. ápr. 18. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!