Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy anya ne...

Mit tegyek, hogy anya ne hánytorgassa fel a múltat folyton?

Figyelt kérdés

Képtelen elfogadni a barátomat. 4 éve vagyunk együtt, és a barátom egyszer (kb. 3 éve) megvédett engem anyával szemben, amikor nem bírt uralkodni az indulatain és megvert. Kb. az volt a lényege a barátom mondandójának, hogy a vásár mindig két emberen áll, és nemcsak én voltam a felelős az adott konfliktusban, és azt anyám akkora mértékű sértésnek vette, hogy azóta is "emiatt neheztel rá". A másik dolog, amit mindig emleget, hogy EGYSZER, egyetlen egyszer felejtette el megköszönni az ebédet a barátom, és innentől kezdve ő úgy van elkönyvelve, mint egy sunyi, hálátlan valaki. Mindig illendően megköszöni, már majdnem s*ggét is nyalja anyámnak, de azt az egy esetet nem bírja neki elfelejteni. Ha itt vagyunk nálunk hétvégén, nem engedhetjük el magunkat, mert utólag a szemünkre veti, hogy "jöttünk Wellness-hétvégére". Ha meg nem jövünk ide hétvégén, akkor meg azért van megsértődve, hogy "innen menekülni kell, itt nem jó", meg hogy MI nem tudunk alkalmazkodni.

Mi a f*nét lehet ilyenkor tenni?

L

2012. ápr. 17. 16:03
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá kell tennem, hogy a barátom szemébe nyíltam sosem mondja meg ezeket, legfeljebb érezteti, ha olyanja van. Mindig nekem szidja, vagyis velem szemben bukik ki az igazság.
2012. ápr. 17. 16:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mit csinálnék? Kiosztanám anyámat. Keményen megmondanám neki a véleményemet, nem köntörfalaznék. Azt is megmondanám neki, hogy egyszer az a baj ha ott vagytok, egyszer az ha nem...lassan inkább nem jöttök, hogy ne érezzétek magatokat szarul ott, mert a viselkedésével elintézi, hogy kényelmetlen legyen mindkettőtöknek. Szóval rendesen kiosztanám, aztán majd meglátjuk mit lép.
2012. ápr. 17. 16:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Én hanyagolnám egy darabig.Magyarul menekülnék tőle.
2012. ápr. 17. 16:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Jól megmondanám, hogy azért nem mentek magatokhoz mert az ő anyja sokkal normálisabb és nem hánytorgat a szemetekre mindet, így ezt kell szeretni, ha meg elkezdi mondani hogy itt rossz, menekülni kell akkor azt kell rá válaszolni hogy pontosan ahogy mondod.
2012. ápr. 17. 16:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2012. ápr. 17. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!