Mit tegyek, hogy anya ne hánytorgassa fel a múltat folyton?
Képtelen elfogadni a barátomat. 4 éve vagyunk együtt, és a barátom egyszer (kb. 3 éve) megvédett engem anyával szemben, amikor nem bírt uralkodni az indulatain és megvert. Kb. az volt a lényege a barátom mondandójának, hogy a vásár mindig két emberen áll, és nemcsak én voltam a felelős az adott konfliktusban, és azt anyám akkora mértékű sértésnek vette, hogy azóta is "emiatt neheztel rá". A másik dolog, amit mindig emleget, hogy EGYSZER, egyetlen egyszer felejtette el megköszönni az ebédet a barátom, és innentől kezdve ő úgy van elkönyvelve, mint egy sunyi, hálátlan valaki. Mindig illendően megköszöni, már majdnem s*ggét is nyalja anyámnak, de azt az egy esetet nem bírja neki elfelejteni. Ha itt vagyunk nálunk hétvégén, nem engedhetjük el magunkat, mert utólag a szemünkre veti, hogy "jöttünk Wellness-hétvégére". Ha meg nem jövünk ide hétvégén, akkor meg azért van megsértődve, hogy "innen menekülni kell, itt nem jó", meg hogy MI nem tudunk alkalmazkodni.
Mi a f*nét lehet ilyenkor tenni?
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!