Nektek h esne ez?

Figyelt kérdés
egy barátnőmmel megbeszéltük, h elmegyünk majd megnézni Brüsszelt, még sosem voltunk ott és mindkettőnket nagyon érdekelt, tervezgettünk. Mivel mindketten Belgiumban élünk jelenleg(itt ismerkedtünk meg) így nem nagy távolság kb 200km. Tervezgettük hetek óta de nem volt jó az időpont de lefixáltuk h húsvét után elmegyünk 3 napra. Az időpontot is megbeszéltük, nem fixre de én úgy vettem h megbeszéltük. Erre látom facebookon h míg nem voltam itt elment oda a barátjával meg még egy baráti párral. Nagyon rosszul esett, mert nekem nem is szólt róla. Ha mondta volna mondom neki h persze menjen, nem olyan fontos de így rosszul esik. Nem arról van szó h nem szólok hozzá vagy ilyenek de azt hiszem nem vagyunk olyan jó barátnők mint hittem? Nektek h esne, mit reagálnátok? Szóba hoznátok nála? Vagy mit mondanátok ha mesélné?
2012. ápr. 17. 17:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rákérdeznék, miért lettem kihagyva. A "barátságot" nem rúgnám fel, főleg külföldön, de azzal számolnék, hogy nem igazi barát, csak olyan haverféle, akire komoly ügyekben nem valószínű, hogy támaszkodhatok.
2012. ápr. 17. 17:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Én azt gondolnám,hgy esetleg nem vagyok elég fontos neki és kár küzdeni egy ilyen barátságért.
2012. ápr. 17. 17:36
 3/8 A kérdező kommentje:
tényleg nem haragudtam volna rá ha elmegy nélkülem, de szól. így meg olyan megalázónak érzem nála kuncsorogni h miért ment el nélkülem :S
2012. ápr. 17. 17:37
 4/8 anonim ***** válasza:

amit én gondolok a fentiek alapján:

a bnődnek van barátja, neked nincs

teljesen más olyankor már az ember gondolkodása

ap árok szívesebben vannak egy párral,mint egy egyedülálló vkivel(mert féltik tőle a párjukat)

és amikor az embernek párja van, szívesebben megy elvele ilyen utakra, mint a bnőjével

nem akart megbántani, ezért nem mondta el.

lereagálni úg ykell, hogy tudjon arról, hogy megsértett és zokon veszed (ne higgye azt, hogy veled bármit megtehet)és keress egy másik bnőt, mert ő most nem az.

majd ha sír a párja miatt, vagy panaszkodni akar, akkor majd megkeres hidd el.

2012. ápr. 17. 18:00
 5/8 anonim ***** válasza:

* a párok

* vele

2012. ápr. 17. 18:02
 6/8 A kérdező kommentje:
van barátom. Több mint egy éve, és nagyon jól megvagyunk. Ezzel ellentétben az ő barátja (szerintem, szóval látszólag) csak kihasználja őt, mindig ott terem a csaj, amikor kell neki de van h hetekig le se sz.rja. Pont ez az, h mivel nekem a barátommal jó, nem féltékenykedünk, nem folytjuk meg egymást van külön életünk is. Ez egy csajos hétvége lett volna, örültem h kimozdulhatok majd vele. Azóta nem is beszéltünk, de holnap ugyanoda megyünk és találkozni fogunk de nem igazán tudom h viselkedjek nem szeretném h azt érezze nekem fájdalmat okozott mert megalázónak érzem, h én kis szerencsétlen várom h menjünk ő meg szó nélkül elmegy oda...
2012. ápr. 17. 22:22
 7/8 anonim ***** válasza:

:-(( szegény! Nekem is nagyon rosszul esne. Én nagyon érzékeny vagyok és mindent úgy a szívemre veszek. sajnos a "barátnőd" valószínűleg nem ilyen. attól még, hogy te nem tennéd ezt meg vele, ő megtette és szerintem nem is érzi, hogy ebben van valami gáz. Engem ez nagyon szíven ütne és biztos hogy ezek után én nem keresném meg őt, hanem ha ő keresne akkor kimérten viselkednék és ha az okát kérdezné, akkor elmondanám hogy ez gáz volt.

amúgy én is jártam már hasonlóan "barátnővel".

2012. ápr. 19. 23:07
 8/8 A kérdező kommentje:
ma összefutottunk és tényleg úgy csinált mintha semmi se lenne. Szerintem nem is veszi észre h vmi nem volt korrekt... :S de épp ezrét nem tudom h viselkedjek mert nem akarok hülye sértődős lenni meg rosszabb lenni mint ő:S
2012. ápr. 19. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!