Nektek h esne ez?
amit én gondolok a fentiek alapján:
a bnődnek van barátja, neked nincs
teljesen más olyankor már az ember gondolkodása
ap árok szívesebben vannak egy párral,mint egy egyedülálló vkivel(mert féltik tőle a párjukat)
és amikor az embernek párja van, szívesebben megy elvele ilyen utakra, mint a bnőjével
nem akart megbántani, ezért nem mondta el.
lereagálni úg ykell, hogy tudjon arról, hogy megsértett és zokon veszed (ne higgye azt, hogy veled bármit megtehet)és keress egy másik bnőt, mert ő most nem az.
majd ha sír a párja miatt, vagy panaszkodni akar, akkor majd megkeres hidd el.
:-(( szegény! Nekem is nagyon rosszul esne. Én nagyon érzékeny vagyok és mindent úgy a szívemre veszek. sajnos a "barátnőd" valószínűleg nem ilyen. attól még, hogy te nem tennéd ezt meg vele, ő megtette és szerintem nem is érzi, hogy ebben van valami gáz. Engem ez nagyon szíven ütne és biztos hogy ezek után én nem keresném meg őt, hanem ha ő keresne akkor kimérten viselkednék és ha az okát kérdezné, akkor elmondanám hogy ez gáz volt.
amúgy én is jártam már hasonlóan "barátnővel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!