Anyut kéne rávenni, hogy lehessen cicám? 18/L
Én is inkább tárgyalnék anyámmal:-)
Ha a nyúl bennmarad a ketrecben, akkor nem fog rágni. Ez lehet egy érv. Ha lopva kiengeded, akkor figyelned kell, hogy ne tegyen kárt semmiben. Ez kontrollálható. De a macsek nem zárható ketrecbe és én sem engedném meg, ha anyád lennék, ne haragudj. A nyúl lehetne megbeszélés tárgya.
A kiscicák a legédesebb állatok a Földön. Az enyém nagyon jó természetű, okos, játékos, hűséges, vicces. Mutass róluk képeket anyukádnak, hívd oda azzal, hogy Anyu, nézd milyen édesek és szerintem megenyhül egy idő után. Sokszor mondd el neki, sokáig "nyúzd" ezzel.
Amúgy aki azt írta, hogy úgy írsz, mint egy 12 éves, az egy barom.
ma 21:45
Tudod, annak, akinek takarítani kell utánuk és a cuccait tönkrevágják, nem lesznek a legédesebbek. Engem például nyúzhatnak nyugodtan, kategorikus NEM a válasz. Illetve az, hogy majd a sajátjában tarthat...
Én a helyedben várnék még kicsit, aztán ha elköltöznék, akkor vennék cicát. Nekem kutyusom van, 12 évesen kaptam. Most 20 vagyok, lassan költözök, magammal nem vihetem oda, ahova megyek, hiányozni fog nagyon. Szívem szerint vinném, de egyrészt nekem is nehéz lenne (külföld, repülővel, albérletbe), másrészt neki is (mire kivinném + itthon kertes a ház, ott panel lesz). Mondjuk annyi a szerencsém, hogy anya is imádja, és tudom, hogy rendesen gondozza majd.
Ha az embernek már állata van, akkor nem olyan könnyű. Sokáig élnek és az a legjobb nekik, ha végig egy gazdával. Volt osztálytársam is kitalálta, hogy majd viszi a macskáját egyetemi koleszba, minden hétvégén átutaztatja a fél országon. Aztán végül ő is belátta, hogy butaság lenne, másrészt koleszban hogy tart az ember állatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!