Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyut kéne rávenni, hogy...

Anyut kéne rávenni, hogy lehessen cicám? 18/L

Figyelt kérdés
Elváltak anyumék, ezáltal nevelőapum elköltözött, vitte magával öcsémet, aki szombatonként jön haza /6 éves/. Anyum egész nap dolgozik, éjszaka jön haza pár órára. Szóval egyedül vagyok itthon szinte minden nap, alig találkozok anyuval is. Olyan jó lenne, ha nem egyedül kéne itthon lennem állandóan. Jelenleg van egy nyuszim, augusztusban született tavaly. Nagyon imádom, de nem engedi anyu, hogy megtartsam. /alapból utálja az állatokat, amit ép ésszel nem tudok felfogni, de hát ő ilyen.../ Ajándékba kaptam mamámék egyik szomszédjától, mert megtaláltam az elveszett nyuszijukat és egy hétig én nevelgettem, etettem. Saját nyuszim minden költségét állom, félrerakom az összes szülinapi, névnapi stb... pénzemet, hogy fussa az oltásokra és hasonlókra is. Megrágott pár dolgot /jó... sokat :)/ ezért nem tarthatom meg. Így viszont teljesen egyedül maradok. 18/L
2012. ápr. 16. 19:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én is inkább tárgyalnék anyámmal:-)

Ha a nyúl bennmarad a ketrecben, akkor nem fog rágni. Ez lehet egy érv. Ha lopva kiengeded, akkor figyelned kell, hogy ne tegyen kárt semmiben. Ez kontrollálható. De a macsek nem zárható ketrecbe és én sem engedném meg, ha anyád lennék, ne haragudj. A nyúl lehetne megbeszélés tárgya.

2012. ápr. 16. 20:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Anyádnak semmi köze a nyuladhoz. Te döntesz róla. Legyél felelősségteljes: ha már magadhoz szoktattad, megszerettetted magad vele, tartsd meg! A macskának is lesznek hátrányai, azt is kidobatná. Ne hagyd magad terrorizálni!
2012. ápr. 16. 20:16
 13/17 anonim ***** válasza:
Nono! Az anyjáé a lakás, a mama dönt. Majd ha külön költözik, akkor vehet magához azt, amit akar.
2012. ápr. 16. 20:22
 14/17 anonim ***** válasza:

A kiscicák a legédesebb állatok a Földön. Az enyém nagyon jó természetű, okos, játékos, hűséges, vicces. Mutass róluk képeket anyukádnak, hívd oda azzal, hogy Anyu, nézd milyen édesek és szerintem megenyhül egy idő után. Sokszor mondd el neki, sokáig "nyúzd" ezzel.

Amúgy aki azt írta, hogy úgy írsz, mint egy 12 éves, az egy barom.

2012. ápr. 16. 21:45
 15/17 anonim ***** válasza:

ma 21:45

Tudod, annak, akinek takarítani kell utánuk és a cuccait tönkrevágják, nem lesznek a legédesebbek. Engem például nyúzhatnak nyugodtan, kategorikus NEM a válasz. Illetve az, hogy majd a sajátjában tarthat...

2012. ápr. 16. 21:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Egy macska nem egy disznó és ha jól nevelik, nem rág szét mindent és nem tesz kárt önszántából. Látszik, hogy még nem volt sem macskád, sem más háziállatod. Nem mindegyiknek hullik a szőre annyira és egy kiscica szobatisztának nevelhető. Ismétlem, NEVELÉS. Ez nem csak állatoknál, de gyerekeknél is hiányozhat, azonban minden a szülőn múlik, én még nem láttam olyan macskát, amelyik jó nevelés és sok törődés mellett egy agresszív dög lett volna .
2012. ápr. 16. 22:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Én a helyedben várnék még kicsit, aztán ha elköltöznék, akkor vennék cicát. Nekem kutyusom van, 12 évesen kaptam. Most 20 vagyok, lassan költözök, magammal nem vihetem oda, ahova megyek, hiányozni fog nagyon. Szívem szerint vinném, de egyrészt nekem is nehéz lenne (külföld, repülővel, albérletbe), másrészt neki is (mire kivinném + itthon kertes a ház, ott panel lesz). Mondjuk annyi a szerencsém, hogy anya is imádja, és tudom, hogy rendesen gondozza majd.

Ha az embernek már állata van, akkor nem olyan könnyű. Sokáig élnek és az a legjobb nekik, ha végig egy gazdával. Volt osztálytársam is kitalálta, hogy majd viszi a macskáját egyetemi koleszba, minden hétvégén átutaztatja a fél országon. Aztán végül ő is belátta, hogy butaság lenne, másrészt koleszban hogy tart az ember állatot?

2012. ápr. 17. 03:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!