Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyut kéne rávenni, hogy...

Anyut kéne rávenni, hogy lehessen cicám? 18/L

Figyelt kérdés
Elváltak anyumék, ezáltal nevelőapum elköltözött, vitte magával öcsémet, aki szombatonként jön haza /6 éves/. Anyum egész nap dolgozik, éjszaka jön haza pár órára. Szóval egyedül vagyok itthon szinte minden nap, alig találkozok anyuval is. Olyan jó lenne, ha nem egyedül kéne itthon lennem állandóan. Jelenleg van egy nyuszim, augusztusban született tavaly. Nagyon imádom, de nem engedi anyu, hogy megtartsam. /alapból utálja az állatokat, amit ép ésszel nem tudok felfogni, de hát ő ilyen.../ Ajándékba kaptam mamámék egyik szomszédjától, mert megtaláltam az elveszett nyuszijukat és egy hétig én nevelgettem, etettem. Saját nyuszim minden költségét állom, félrerakom az összes szülinapi, névnapi stb... pénzemet, hogy fussa az oltásokra és hasonlókra is. Megrágott pár dolgot /jó... sokat :)/ ezért nem tarthatom meg. Így viszont teljesen egyedül maradok. 18/L
2012. ápr. 16. 19:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
mutass neki képeket a kiscicákról....vagy sokszor mond hogy egyedül érzed magad...vagy pl a gépedre háttérnek is cicát tegyél ki...amúgy nekünk is van és ha anyukád attól fél NEM PISIL BE!!
2012. ápr. 16. 19:25
 2/17 anonim ***** válasza:
76%

Most akkor a nyuszit akarod megtartani, vagy cicát akarsz?

Vagy egyszerűen lecseréled a nyuszit egy cicára? Ha ennyire vagy felelős állattartó, akkor inkább ne vedd rá anyukádat semmire. Járj el menhelyre segíteni.

2012. ápr. 16. 19:27
 3/17 anonim ***** válasza:
69%
Te jó ég! Úgy írsz mint egy 12 éves!
2012. ápr. 16. 19:29
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

ti meg úgy viselkedtek mint egy 12 éves, mert a kérdésre senki nem válaszol....szóval értelmezés 0.

Nem tudom hogy lehetne rávenni, ha utálja az állatokat, a macska is meg tud rágni sok mindent,lehet semmivel nem lehet meggyőzni próbálj magadnak inkább hobbit találni és próbál azon elmélkedni, hogy kezdhetsz majd önálló életbe. Addig hanyagold az állatokat és majd ha esély van rá akkor tudsz tartani.

2012. ápr. 16. 19:35
 5/17 A kérdező kommentje:

Nyuszit semmiféleképpen nem tarthatom meg, menhelyre pedig járok.

Egyébként... ha nem vagyok flegma, nem írok szlengeket stb... akkor már úgy írok, mint egy 12 éves? Ez aztán a logika. Tessék, most flegma voltam és talán bunkó is. A válasz pedig nem a kérdésre válaszolt.

2012. ápr. 16. 19:37
 6/17 anonim ***** válasza:
Háát ez nehéz eset,mivel mint te is írtad,anyukád nem szereti az állatokat.Esetleg mond el neki,hogy egyedül vagy sokat,ez nem jó így,szeretnéd ha melletted lenne egy kisállat.Viszont mi van akkor,ha megengedi,de valami olyat csinál a macska ami anyukádnak nem tetszik és neki is mennie kell?
2012. ápr. 16. 19:40
 7/17 A kérdező kommentje:
Hát, nem tudom. Nyuszkó már nem jöhet ki a ketrecéből, csak dugiban... De a cicát alapjába véve nem ketrecben kell tartani, és kevésbé büdös, mint az én bak nyuszim. Kaparófa mellett nem igazán tenne tönkre dolgokat, bár nem tudom... minden cica más és más személyiség.
2012. ápr. 16. 19:47
 8/17 anonim ***** válasza:
xDDD 4. :D na szerintem találj egy cicát nekem most született és sajnos el lesz altatva mert senkinek nem kell ......tehát találd meg a cicámat és vidd haza...majd nem tud neki ellenállni
2012. ápr. 16. 19:59
 9/17 anonim ***** válasza:
Cicája válogatja, mennyi kárt okoz. A miénk bizony rág, kapar (pedig van neki kaparófája), hullajtja a szőrét, dorbézol éjszaka. Ha anyud ennyire nehezen viseli az állatokat, sajnos nincs sok esélyed. A háziállat kosszal jár, és ezt nem mindenki viseli jól. Esetleg felajánlhatod, hogy komolyan takarítasz az állat után, eteted, kiviszed az almot, anyud hálószobájába/ágyába nem engeded. Talán segít.
2012. ápr. 16. 20:02
 10/17 anonim válasza:

Hidd el kaparófa mellett is tönkre fog tenni dolgokat(amíg kölyök),pl. függöny az alap.Mondjuk nálunk még a bőr kanapé is megsínylette,egy-két vezeték is meg lett csócsálva,a szennyes tartó kosár szétkaparva...stb.(de mi imádjuk így is). Ezt csak azért írom le,mert anyukád igen ki lesz bukva,ha ilyeneket fog csinálni,és az aztán igazán szíved szakad meg,ha őt is el kell vinned otthonról.

Egyébként meg ülj le vele,és beszéljétek meg a dolgot.Szerintem,ha rendesen(nem hisztisen) elmondod neki,hogy mennyire szereted a nyuszidat,talán megengedi,hogy megtartsd és nem kell újabb harcot vívnod egy macskáért is.

Vess be pár könnycseppet is,nekem anno bevált...;)

2012. ápr. 16. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!