Van köztetek olyan akinek bár van férje vagy társa mégis egyedül van? A párom nem néz semmibe hónapok óta lekezel mint nő rám se néz. Nagyon egyedül vagyok és már odavan az önbizalmam is.
Figyelt kérdés
Van köztetek ilyen?2012. ápr. 16. 11:40
11/14 anonim válasza:
Sajnos tudom mit érzel,elég rothadt dolog ez a társas magány.A férjem azt mondja ha beszélgetünk róla(már amikor beszélgetünk),hogy öregszünk(én 43,ő 45 éves).Lehet,hogy nem olyan a bőrünk mint húszévesen de én még mindig szeretnék néha eljárni kicsit szórakozni,táncolni és a szex ellen se lenne kifogásom ha nem csak "minden másnap" lenne.Két gyerek után sem híztam el,jók még a lánykori ruháim.letagadhatnék néhány évet a koromból,és megfordulnak még utánam a férfiak.Csak pont a férjemet nem érdeklem különösebben.Bár ahogy visszahallottam mindenkinek dicsérget.Akkor meg mi a gond ezzel a korosztállyal a párkapcsolatokban?Nem érzem magam öregnek sőt különösebben fáradtnak sem pedig munka,háztartás,kert stb,sőt semmibe sem segít.Talán ebbe öregedett bele 45évesen.
12/14 anonim válasza:
8-asnak"van én is így vagyok".Sokan adtak már olyan tanácsot,hogy szexi fehérnemű meg ki kell mozdulni a hétköznapokból.Megpróbáltam: a tv előtt horkolót felébreszteni szexi fehérneművel, úgy nézett rám mint aki rémeket lát.Kirándulni,szórakozni nem akar,akkor hogy lépjünk ki a hétköznapokból?Max étterembe lehetne elcsábítani,ugyanis az én férjem a szemétdomb tetején is elüldögél csak enni legyen.utolsó voltam
13/14 anonim válasza:
Utolsónak! Igen, ismerős a helyzet, horkolás, nem mozdulunk ki, szemétdomb, nem segít semmiben. Az enyém 50 éves én 32 gyerek nincs, de 1 ilyentől remélem nem is lesz.
14/14 anonim válasza:
"32 gyerek nincs"Mondanám neked,hogy lépj le,még iőben van fiatal vagy ,gyerek nélkül nagyobb esélyed van az újrakezdésre,csak én már nem is hiszem el,hogy van normális pasi.Sajnos a környezetemben is egyre több nő panaszkodik vagy lép le.Aztán fene tudja,mert aki lelépett még egy se jött vissza,hogy "mégiscsak jobb volt apucival".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!