Mi ez a vágy, hogy a férjem feküdjön le mással?
Hát egy távkapcsolatot nem neveznék túl tökéletes helyzetnek, de ebben is van azért valami, nagyon egy rezgésen vagyunk, szerelmesen.
Hülyék a nők? Komolyan.
Sok az 1 év, de kibírja, kibírjuk szex nélkül, bár amikor jön haza 1 hétre, pár hónapot biztos bepótolunk e téren is.
Érdekes ez a tudat alatti engedélyes dolog is, eszembe sem jutott, mint magyarázat (de talán nem is félek attól, hogy bekövetkezik - csak akarom?)...
Sajnos van benne valami...
Az én kihűlt ,unalmas,23 éve tartó házasságomat mentette meg az,hogy a férjem félrelépett.
Azt gondolom ,nem kell mondani, mekkora fájdalom volt...bár különböző stációkon mentem át először.
Tulajdonképpen ekkor jöttem rá, hogy még szeretem...Közrejátszott a tudat,hogy más nőnek is kellhet(sajnos ez van).
A drámán túl felpezsdült a sz. életünk,és 43 évesen, most jobban élvezem,mint huszonévesen...
Szex közben néha bevillan,hogy más nővel van, de ez ilyenkor még jobban izgalomba hoz,bármennyire fájdalmas is belegondolni.
Szóval a nő megfejthetetlen,ez igaz...
De nálunk,hála az égnek jól sült el...:)
A harmonikus kapcsolat jó, de unalmas.
Azok a párok ahol minden a lehető legnagyobb rendbe van előbb utóbb félrelépnek. A jót is meg lehet unni. Míg ha valami probléma van az felpezsdíti kissé a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!