Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem "durva" kicsit amit...

Nem "durva" kicsit amit edesanyam csinal?

Figyelt kérdés
Ugy kezel mint egy 3 evest...es nem azert mert ugy viselkedek. fozok ha kell, mosok, takaritok segitek amiben tudok, 19 leszek az osszel. Van parom mar ket eve, de mintha tudomasul sem akarna venni, hogy felnottem. Azt hogy egyutt vagyok a parommal, beszelunk az eljegyzesrol, hazassagrol (termeszetesen kesobb, egyetem utan )o ugy veszi, hogy "szorakoznak egymassal"...ezen kivul, behunyja a szemet nemtudok vele beszelni semmirol ami mondjuk szex vagy parkapcsolat. vagy leolt, vagy hallani sem akar rola, sot behunyja a szemet es elkonyveli, hogy "biztos nincs semmi testi dolog" a parom es koztem...de ami a legdurvabb, hogy nem hagy itthon egyedul 2-3 napra, merthogy vajon mi lesz velem. Nem mondja ki, de pl most eskuvore keszultek valahova es ezert nem fog elmenni, nehogy egyedul hagyjon...kesz agyrem, komolyan. megertem, hogy felt, de tenyleg rendes a parom (velem egy idos) es en is jo tanulo voltam vegig mig sulis voltam (kituntetett voltam 12. ben is)...szoval nem a zulles vagy a megbizhatatlansag miatt csinalja...kerdeztem h miert nem megy az eskuvore (mert en tudom az igazi okot...) de ott hadovalt felre, hogy miert nem, de a szemembe azert nem mondana... szerintetek?
2009. jún. 19. 14:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Bele kébe nézni anyu múltjába, hogy milyen "disznóságokat" követett ő el annak idején, amiket nem akar, hogy te is ilyenekbe keveredj, ráadásul azóta már még durvább a világ....
2009. jún. 19. 20:35
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem tudja elfogadni, hogy felnőttél. Ehhez időre van szüksége. Nekem ugyan még csak egy éves a gyerekem, de ebben a korban hihetetlenül gyorsan fejlődnek. Mire megszoktam, hogy mosolyog meg eljátszik és ott marad, ahol hagyom addigra megtanult mászni és mire azzal megbírkóztam már ment. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy nagyon nehéz lépést tartani a gyerek fejlődésével, felnőtté válásával és nagyon nehéz elfogadni. Már nekem is, pedig még csak kicsi a gyerkőc. De olyan, mintha kapnék két havonta egy új gyereket, mert időről időre más problémakörrel kell szembenézni. Muszáj lenne vele beszélned erről, talán megkönnyítené a beletörődést.
2009. jún. 19. 21:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Ne haragudj 21:04-es, nem értek veled egyet abban, hogy nehéz lépést tartani a gyerekek fejlődésével, hiszen mi magunk is átéltük ezt, másrészt ezért olvasgatjuk a mindenféle Dr Spock és egyéb okos emberek által írt könyveket, netes cikkeket. Itt inkább anyu nem akar egyedül maradni, mártírnak állítja be magát, ez egy kicsit olyan érzelmi zsarolás szagú dolog.... én így látom... de ez csak egy vélemény volt... (nekem is van 2 gyerekem, és nekem nem okoz problémát lépést tartani a fejlődésükkel, és tinédzser létükre, nincsenek olyan problémmáink, mint amiket az osztálytársaiknál látok)
2009. jún. 19. 21:08
 14/17 A kérdező kommentje:
elnezest, senkit nem "leidiotaztam", hanem azt irtam, hogy az idotas valaszon kivul koszonok minden mas valaszt. az "idiotas valasz" pedig az azert idiotas mert azt a szot hasznalta az illeto. nem tudom akinek nem inge miert veszi magara....ezekutan gondolkozz el ki az idiota...
2009. jún. 19. 21:28
 15/17 A kérdező kommentje:

es a tobbi valaszadonak is meg egyszer koszonom, a biztatast is:) remelem megoldodnak a dolgok...:)

koszi

2009. jún. 19. 21:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha most mész továbbtanulni,akkor idén volt a ballagásod.Lehet azért nem megy anyukád az esküvőre,mert elfogyott a pénze?Csak neked nem akarja mondani.=(itt nemcsak az ajándékról,menyasszonytánc-pénzről van szó.Azért egy jó ruha,fodrász,kozmetikus,manikűrös nem kevés kiadás)

Az nem lehet,hogy "rosszkor"akarsz beszélgetni vele?Lehet ,hogy éppen fáradt.Az ő szülei hogy nevelték?Lehet,hogy tabunak számított náluk a szex említése,ezért zavarban van.Kérdezd meg a nagyszülőket,persze csak finoman.

2009. jún. 20. 12:55
 17/17 A kérdező kommentje:

nem, nem a penz miatt nem ment el, amugy...100%

de vegul is mindegy is, lesz valahogy. azota nem beszeltunk, majd ha ismet aktualis lesz kitorok! :)

koszi a valaszod

2009. jún. 21. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!