Csaltátok már meg a férjeteket? Ha igen, miért? Mi lett belőle?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 14:22
1/10 anonim válasza:
Nem, mert semmi értelmét nem látom. Ha megcsalod, úgyis kiderül, hiszen rád lesz írva, hogy megváltoztál. Ha már azon gondolkodsz, hogy megcsald a párod, akkor nincs mellette semmi keresnivalód!
2/10 anonim válasza:
nem. Ha már nem szeretném akkor elválnék.
3/10 anonim válasza:
igen, miután megvert fogtam magam és megcsaltam 3 napon belül, közben a válópert is beadtam.
4/10 anonim válasza:
nem, soha:)
nekem Ő a nagy Ő:) juhéééééj
5/10 anonim válasza:
A második válaszoló leírta a tutit. És én sem csaltam-csalnám meg. Nem tudnám így megalázni akit szeretek, és aki a fiaim apja.
6/10 anonim válasza:
Ja, és felesleges is lenne, szuper az ágyban, más tuti nem lenne ilyen jó, de így nem is érdekel jók e mások. :-) 5. voltam.
7/10 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy teljesen fölösleges megcsalni valakit.Ha megcsalod az általában azért van mert akivel megcsaltad azt jobban szereted.És ha valakit jobban szeretek azzal vagyok együtt.Ha nem szereted a párodat akkor válj el/szakíts vele, és ha mást szeretsz jöjj azzal össze.Szerintem sokkal értelmesebb mint megcsalni mert a megcsalás olyan megalázó és rossz érzés.
8/10 anonim válasza:
Nem csalnám meg. Érzelemmentes szexbe nem mennék bele, ha pedig mást szeretnék, őt pedig már nem, nem működne semmiképp a kapcsolat, akkor előbb tisztességesen lezárnám a kapcsolatot.
9/10 anonim válasza:
a megcsalás a tisztelet hiánya és gyengeség. Könnyű máshoz menekülni, ha gond van...de nehezebb odaállni és megküzdeni a kapcsolatért vagy lezárni azt.
NEM!!!
23N
10/10 anonim válasza:
nem. Egyszer álmodtam, hogy megcsaltam, olyan élethű volt, hogy amikor felkeltem, sírtam, olyan rosszul éreztem magam miatta :( rám lenne írva, semmit nem tudok eltitkolni. így hát felesleges lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!