Mit tegyek ha az anyukám összejött egy állatkínzó emberrel?
Figyelt kérdés
Az lenne az én bajom hogy anyukám összejött egy állatkínzó emmerel és már elegem van a belőle.
Nemrég amikor ebédeltünk fejbe csapta mert ült és nézte hogy eszünk.
Tegnap pedig amikor néztünk a tv anyuval lelökte anyáról a macskát amikor semmit sem csinált.
Amikor pedig a görényem ketrecét vitte nyitva hagyta az ajtót amikor benne volt a görényem.Én mondtam hogy becsukom de mondta hogy nem kell erre persze becsapódott a ketrec ajtaja és a görény mancsa beszorult.
A kutyát meg minden kis dologért veri.
Mit tegyek?Mert már elegem van belőle.
Mondjam el anyunak és ha igen akkor hogy?
Szia anya a barátod egy ....
2012. ápr. 15. 12:16
31/34 A kérdező kommentje:
de én nem megcsapom hanem a lábai közé rúgok
2012. ápr. 15. 17:30
32/34 hollófernyiges válasza:
Hát lehet, hogy nem fognak szeretni, meg értem, hogy nem jöttök ki valami jól, de ez még nem feltétlenül állatkínzás. Nem jó ha a kutya nézi ahogyan esztek, ha nem adtok neki az kínzás, ha adtok akkor meg elhízhat (szüleim meg nagymamám együtt élnek, mindhárman etetik az aranyos kiskutyát, amelyik lassan már csak gurulva tud közlekedni). Ha kanapén fekvő emberről lelöknek egy macskát, az sem épp kínzás kategória. A görénysztori meg baleset volt.
33/34 anonim válasza:
Egyetértek az utolsó válaszadóval! Ez nem feltétlenül állatkínzás... Engem is baromira zavarna pl ha a kutya ott ülne és nézné ahogy eszünk, jó, nem ütném meg, de van aki így reagál erre. Ha olyan dolgokért veri meg az állatokat ami nonszensz és élvezi is, na az állatkínzás, az hogy VÉLETLENÜL rácsapódott a görény mancsára a ketrec, az nem az.
34/34 A kérdező kommentje:
De van amikor a kandalló mellet fekszik a macska és belerúg amikor kikerülhetné
2012. ápr. 17. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!