Mit tegyek ha az anyukám összejött egy állatkínzó
emberrel?
Figyelt kérdés
Az lenne az én bajom hogy anyukám összejött egy állatkínzó emmerel és már elegem van a belőle.
Nemrég amikor ebédeltünk fejbe csapta mert ült és nézte hogy eszünk.
Tegnap pedig amikor néztünk a tv anyuval lelökte anyáról a macskát amikor semmit sem csinált.
Amikor pedig a görényem ketrecét vitte nyitva hagyta az ajtót amikor benne volt a görényem.Én mondtam hogy becsukom de mondta hogy nem kell erre persze becsapódott a ketrec ajtaja és a görény mancsa beszorult.
A tudósok kimutatták, hoigy az agresszív, verekedő és kötözködő emberek valamennyien az állatokkal kezdték ezt a viselkedést. Konkluzió: aki az állatot bántja, nem kíméi az embert sem. Meg kell szabadulni ettől a szadista férfitól addig, amíg a családot nem bántja.
2012. ápr. 15. 12:30
12/34 A kérdező kommentje:
Hát anya csak annyit szólt amikor lelökte a macskát hogy rajtad volt?!
2012. ápr. 15. 12:32
13/34 lizzi77 válasza:
Nagyon nem szívesen mondom, de a törpék védelmében én inkább elajándékoznám őket jó helyre...vagy nagyszülőkhöz nem tudnád esetleg átmenetileg elhelyezni őket, vagy egy barátodhoz,keresztszülőkhöz,hogy vinnél kaját,sétáltatnád,stb,csak ott lehessenek?
2012. ápr. 15. 12:33
14/34 anonim válasza:
Nehogy már egy vadbarom miatt ajándékozza el az állatokat. Anyukád, hogy nézheti végig? Ha legközelebb megüti őket, erélyesen szólj rá, hogy ez a ti otthonotok és vannak alapvető szabályok, például az erőszak kizárása.
2012. ápr. 15. 12:36
15/34 A kérdező kommentje:
Hát én nem merem sétáltatni a kutyám mert az utcában egy idős ember mindig kiengedi a kutyáját ami mindig Cukinak megy
2012. ápr. 15. 12:37
16/34 anonim válasza:
A fén fax-ra ráférne egy alapos verés. Van pár paraszt mindenhol, aki azt hiszi, hogy övé az utca. Fogj össze pár másik kutyással, és azokkal haverkodj össze, majd közösen tanítsátok móresre a barmot. Lehet rendőrt is hívni, kamerázni is.
2012. ápr. 15. 12:40
17/34 A kérdező kommentje:
De ezt én sem értem mit szeret benne anyukám mert reggel amikor elmegy kenyérért akkor a maradékot elkölti a kocsmába és ezt nem ő fizeti hanem anyu.Meg hetente rejtélyes módon 1000 Ft tűnik el anyu pénztárcájából.
Később kiderül hogy elköltötte cigire vagy a kocsmába ivott
2012. ápr. 15. 12:41
18/34 anonim válasza:
Úgy megverném azt a csávót,hogy egész életében félni fog minden állattól.
2012. ápr. 15. 12:46
19/34 anonim válasza:
Mindenképpen mondd el anyudnak! Tudod mikor élnék együtt egy ilyen szadista barommal... "véletlenül" úgy odacsuknám a kezét az ajtóba, hogy egy életre használhatatlanná válna!
2012. ápr. 15. 12:50
20/34 A kérdező kommentje:
Ráadásul a nővéremmel kötelező elmenni az anyához és gyerekmunkára fognak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!