Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyámnak hogy mondjam meg,...

Anyámnak hogy mondjam meg, hogy szeretnék találkozni egy sráccal (32) úgy, hogy ne legyen belőle balhé?

Figyelt kérdés
18 vagyok

2012. ápr. 14. 21:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen azzal találkozol akivel akarsz. De mondhatod azt is simán, hogy csak egy barátoddal találkozol, gondolom nem fog utánad kémkedni.
2012. ápr. 14. 21:26
 12/18 anonim ***** válasza:
47%
dehogy pedofil. 14 év alatt lennél, akkor lenne az. de ha 16 lennél ,akkor se lenne az, elvégre egy 16 éves lány már nem olyan kicsi :D de sztem semmi baj nincs ezzel a korkülönbséggel, 18 vagy, azt csinálsz, amit akaarsz
2012. ápr. 14. 21:28
 13/18 A kérdező kommentje:
Ha délután érne rá, akkor nem lenne semmi baj, mert 'barátnőmmel találkozom', de csak este felé ér rá, ami anyáméknak gyanús lenne, mert nem szoktam estére eljárkálni...
2012. ápr. 14. 21:30
 14/18 anonim ***** válasza:
44%
Ha csak szexet akarsz te is,akkor közelebb nem találsz korban hozzád illő pasit? Milyen jövője lenne egy ilyen távkapcsolatnak?
2012. ápr. 14. 21:32
 15/18 A kérdező kommentje:
A 29 éves pasi egy tömbbel lakott arrébb tőlem. Neki már van barátnője...
2012. ápr. 14. 21:34
 16/18 anonim ***** válasza:
65%

Miért lenne pedo a férfi? 18 évessel járni véletlen sem pedofília még ha 30 év is lenne köztük akkor sem.

14 év alattiakkal való szex esetében kezdődik a pedofília.

Simán mondd meg szerintem hogy randizni mész egy sráccal de még nem akarsz róla sokat mondani mert még csak ismerkedtek.Esetleg annyit elmondhatsz hogy idősebb.Lehet hogy egyébként is rövid kapcsolat lesz csak,akkor meg felesleges idegesíteni a szülőket ezzel.Én soha nem is mondom meg ha újabb ismerőssel megyek randira,legfeljebb ha rájönnek bevallom,vagy megmondom akkor ha már komolyabb a kapcsolat.

2012. ápr. 14. 22:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Ekkora orbitális ökörséget még itt is ritkán olvas az ember. Köszi, heteske, megnevettettél :)
2012. ápr. 14. 22:24
 18/18 anonim ***** válasza:

ma 21:21

Pedofilizmus?? :D hát ez kész :DD nem lehetsz több 14-nél...

2012. ápr. 14. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!