Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kaptam 3 figyelmeztetőt a...

Kaptam 3 figyelmeztetőt a suliba, de nem merem itthon megmutatni mert óriási veszekedés stb. lenne. Mit kapnék ha én írnám alá és kiderülne? Nagyon félek!

Figyelt kérdés

2012. ápr. 14. 19:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Van itt gyerek, aki meg azért panaszkodik, hogy senki se foglalkozik vele..
2012. ápr. 14. 20:48
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg attól függ, miért kaptad. Nekem két fiam van. A nagyobbik (19) tanév elején azonnal szerzett egy igazgatói intőt, amit abszolút igazságtalannak tartottam, és ezt meg is mondtam az osztályfőnökének, mert azért az apróságért, amit csinált, a tanárok max. annyit mondanak, hogy "fogd vissza magad fiam", de a diri példát akart statuálni. De mivel ezen felül nincs gond a viselkedésével, az eddigi intői mind olyanból jöttek össze, hogy itthon felejtette a köpenyt, ünneplőt, késett, stb., ezért csak annyiban foglalkoztat a dolog, hogy év végéig bírja ki valahogy, hogy ne jusson el a tantestületi figyelmeztetésig (mert természetesen ezzel az összes korábbi fokozatot átugrotta), és legyen kicsit összeszedettebb. A kisebbik fiam (12)is hozott már a tanévben pár figyelmeztetőt, intőt, mindet azért, mert lepcses a szája és persze órán is, nemcsak szünetben. Most mit tegyek, varrjam be a száját? Nem dicsérem meg, de nem is ütöm agyon. Emellett nekik is van egy idegbajos tanáruk, aki már tavaly elérte, hogy az ő intőit szó nélkül írom alá, egy pillanatig sem érdekel. Év elején szóvá is tettük az igazgatóhelyettesnek, hogy szórja az intőket, akkor is, ha meg mernek mukkanni. Először azzal jöttek, hogy a gyerekek nem tisztelik. Mi meg elmondtuk, hogy tett érte a nő, hogy ne tiszteljék, sőt, utálják. És ez változni sem fog, mert ő uszította magára az osztályt. Kicsit hápogtak, majd miután az egyik szülő közölte, hogy ha még csak az ő fia mondaná, fenntartással kezelné a dolgot, de a több évvel idősebb lánya is ugyanezt mondja, és az összes többi gyerek, így igenis elhisszük a srácoknak amit mondanak. Viszont megoldás nincs, ő az egyetlen ilyen szakos tanár a suliban, így kéthetente, mikor órája van az osztállyal, megkérdezem a fiamat, hogy meghozta-e a szokott intőjét. Tehát ha a szüleidnek van valami képe a suliban lévő állapotokról, megfelelően ismernek téged, és nem égbekiáltó a dolog, akkor szerintem mondd el nekik, úgyis kiderül. Van, amit nem tolerálnék én sem, és nagy balhé lenne: ok nélküli verekedés (ha belekötnek, akkor viszont igenis védje meg magát), lopás, rongálás, másik megalázása, tanárral ok nélküli tiszteletlen viselkedés. A többi ugyan nem öröm, de nem is katasztrófa.
2012. ápr. 14. 21:14
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. az ok , amiért kaptam: rontottam a tantárgyból. előfordult már hogy kikaptam érte, most sem kizárt ezért félek ennyire... magamtól is rájöttem, hogy hibáztam !
2012. ápr. 14. 21:26
 14/21 anonim ***** válasza:
Akkor viszont 1.) úgyis kiderül a jegyeid alapján, tehát mondd meg. 2.) rohadtul nem értem: az intő magatartási probléma miatt jár, nem azért, mert rontasz. Persze, beírja az ofő, ha valamiből gyengén állsz, vagy hirtelen nagyot rontottál, de azért intő nem jár.
2012. ápr. 14. 21:59
 15/21 anonim ***** válasza:

Ezért figyelmeztetőt adni? Nevetséges, kenjék a hajukra, én megmondtam volna nekik. Ahogy már írtam, vannak idióta tanárok, akiknek ennyi örömük maradt az életben.

Mondd meg a szüleidnek, hogy rontottál, ezért kaptál figyelmeztetőt, de megígéred, hogy kijavítod év végéig. Emiatt ne rettegj.

2012. ápr. 14. 22:26
 16/21 anonim ***** válasza:

Általános suliban én is aláírtam az ellenőrzőm aztán kaptam egy osztályfőnökit meg egy új ellenőrzőt .

Ma már csak mosolygok ezen bár akkor se nagyon hatott meg a történet.

2012. ápr. 14. 23:22
 17/21 anonim válasza:
Én azért kaptam év elején szaktanárit mert az idegbeteg tanárunk unatkozik és az a szórakozása hogy mindenért be ír. Szóval azt írta be hogy "Dórit szaktanári figyelmeztetésben részesítem mert cinikusan nézett". Ez nem normális. Az osztálytársam azért kapott(ugyanettől a tanártól) mert nem tetszett neki a pólója. Ez már beteges. Ebben az évben jött egy új tanár, aki annyira hülye hogy simán elhitettük vele év elején hogy van egy Boldi nevű osztálytársunk. Félévkor döbbent rá hogy minde órán hiányzik.:) Amúgy mondd el mert egy pár perces szídást/kiabálást simán kibírsz.
2012. ápr. 19. 19:07
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, kiderült és még itt vagyok. Hahaha! :) Vállalnom kell a következményeket, olyan büntibe vagyok, hogy se laptop,se tv és semmi csavargás. meseszép hetek elé nézek:)
2012. ápr. 20. 15:59
 19/21 anonim ***** válasza:

Épp azt akartam írni, hogy ha vernek is, akkor jogos, ha azt úgy kerülöd el, ahogy tudod (a gyerekveréssel nagyon nem értek egyet) - de ezek szerint megoldódott enélkül a dolog, örülök! Kibírod a büntetési időt, nem olyan vészes. Nekem amikor nem volt netem, sokat olvastam, és nagyon élveztem! :)

(1. oldal utolsó voltam)

2012. ápr. 20. 22:11
 20/21 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszönöm, aranyos vagy:)
2012. ápr. 22. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!