Kaptam 3 figyelmeztetőt a suliba, de nem merem itthon megmutatni mert óriási veszekedés stb. lenne. Mit kapnék ha én írnám alá és kiderülne? Nagyon félek!
Ezért figyelmeztetőt adni? Nevetséges, kenjék a hajukra, én megmondtam volna nekik. Ahogy már írtam, vannak idióta tanárok, akiknek ennyi örömük maradt az életben.
Mondd meg a szüleidnek, hogy rontottál, ezért kaptál figyelmeztetőt, de megígéred, hogy kijavítod év végéig. Emiatt ne rettegj.
Általános suliban én is aláírtam az ellenőrzőm aztán kaptam egy osztályfőnökit meg egy új ellenőrzőt .
Ma már csak mosolygok ezen bár akkor se nagyon hatott meg a történet.
Épp azt akartam írni, hogy ha vernek is, akkor jogos, ha azt úgy kerülöd el, ahogy tudod (a gyerekveréssel nagyon nem értek egyet) - de ezek szerint megoldódott enélkül a dolog, örülök! Kibírod a büntetési időt, nem olyan vészes. Nekem amikor nem volt netem, sokat olvastam, és nagyon élveztem! :)
(1. oldal utolsó voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!