Ti melyik utat választanátok? A férjetek külföldön, vagy visszamenni albérletbe?
Én írtam, hogy mi megyünk. A férjem egyértelműen megmondta hogy vagy együtt, vagy sehogy. Az volt az ok, hogy nem akar lemaradni a lányunk életének fontos pillanatairól. Ha feláll a lányunk, megszólal, nem akar heteket várni hogy lássa. Ő akarja elvinni először állatkertbe, ki a parkba kacsát etetni, a Margit-szigetre. Tudni szeretné, mik a kedvenc ételei, mit nem eszik meg.
Az hozzátartozik az igazsághoz, hogy az ő apja egyáltalán nem foglalkozott vele és a testvérével
miert nem mesz a ferjeddel es viszed a gyerekeket??? Nem egy ismerosom koltozott ki kulfoldre 2-3 pici gyerekkel. Es eleg messzire Mo-rol. En is kulfodlre leptem 11 eve igaz egyedul. En nem valasztanam az alberletet, onnan nincs kiut es csak egy penztemeto. laktam albiban mikor kijottem ide, es alig vartam h sajatot vegyek. Ha te meg igy is meg ugyis otthon vagy a gyerekekkel akkor nem nem mindegy h ezt helyileg hol teszed? Mo-n vagy kulfoldon?
nem beszelve a gyerekeknek is jo mert pikk pakk megtanulnak egy masik nyelvet. Az en kislanyom ket nyelven beszel az o szintjen, es nagymaminak fordit... 2.5 eves. egy olayn elonyhoz jutnak a gyerekek es akkora lehetoseget adsz nekik evvel. szerintem batrake a szerencse.
SZia..
3 éve csináljuk ezt,h kint a párom N.o.-ban
jó esetben 3hét de legtöbbször havonta jár haza.
Van egy 1 éves kislányunk ..nagyon nehéz,próbáltuk úgy h itthon dolgozik..van,hogy még most is tartoznak a bérével..szóval nem a luxus miatt ,hanem hogy egyáltalán megéljünk van kint.
Tervben van,hogy mi is kimegyünk hozzá de ,amig ennek nincs realitása addig minden erőmmel ápolom a kapcsolatunkat.
A babánk az apa fotójával játszik,mindenhol van róla kép...hangfelvétel...stb :)telefonon minden nap beszélünk és amikor apa hazajön,a kislányom,mint egy kis matrica ráragad az apukájára és csak vele mindent:)
Nagyon szeretjük egymást hiányzik nagyon de most a kell nagyúr!
Én is teljesen magam vagyok a gyerekkel..szó szerint senkim nincs a közelemben akire számithatnék:(
Előbb utóbb a pénztelenség is kikezdheti a kapcsolatot sajnos:(
Remélem dűlőre juttok...szerintem menni kell,sajnos ez az "ország" most a saját népét elüldözi...
Az én párom kiment.Nagyon megbántuk.Feladta az itthoni munkahelyét.Kimenni nem tudunk,mert egy kereset ott nem elég.Egyedül vagyok két gyerekkel.Ő is belepusztul.Már a pénzre se tudok ránézni amit ott keres.
Ha rám hallgatsz ha bármi más lehetőség van maradjatok együtt!Nekünk nem ér ennyit a pénz.Remélem minél előbb haza tud jönni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!