Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akarja megérteni,...

Miért nem akarja megérteni, hogy nem fogok többet odamenni? Állandóan veszekedés van belőle.

Figyelt kérdés

Nem akarok hosszú lenni, szóval megpróbálom röviden összefoglalni. Elköltöztünk barátom anyjáéktól, albérletben vagyunk. Mikor eljöttünk anyja mindennek elhordott engem is meg barátom is.. Komolyan mondom engem még soha senki nem alázott meg így, mint ő, pedig már veszekedtem pár emberrel. Barátom már megbékélt vele, ő néha átmegy. De mostanában egyre több mindent kitalál, hogy menjek el én is vele, holott tudja hogy nem akarok menni. Nemrég történt az eset, kb. 1 hónapja, még annyi se, szóval nem igen akarom betenni oda a lábam.

Mikor felhozza a dolgot, én szépen elmondom neki, hogy nem szeretnék menni, én nem tudom olyan hamar elfelejteni a dolgokat mint ő. Erre mindig elkezd velem veszekedni, hogy miért vagyok ilyen meg stb... Komolyan mondom ilyenkor már bennem is felmegy a pumpa, nem értem, hogy miért nem akarja megérteni, hogy nekem ez így tökéletes?! Most végre élhetem az életem, azt csinálok a pénzemmel, amit akarok. Ha akarok valamit venni magamnak (pl chips vagy akármi) nem kell dugdosnom, mert nem szól senki, hogy mire megy a pénz.. Kivagyok már teljesen. Azt hittem, hogyha eljövünk onnan, akkor milyen jó életünk lesz, hogy ő már nem lesz minden napi szinten a része. Erre tessék, még majdnem rosszabb, mint volt.. :(

2012. ápr. 12. 10:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az előttem szólók nagyjából leírták, amit én is írtam volna.

Nálunk hasólnó volt 2 éve, amikor az anyósjelölt közölte, hogy nem vagyok elég jó a fiához, mert esti gimibe jártam, és még nem volt érettségim, holott náluk alap a diploma...

Azóta befejeztem az esti gimit.

De ha érettségi nélkül nem kellek anyósjelöltnek, érettségivel se szeressen.

Már alig várom, hogy babánk legyen, kíváncsi lennék az arcára...

Én 2010 szeptembere óta nem voltam a párom családjánál.

28/Heni

2012. ápr. 12. 11:15
 12/17 anonim ***** válasza:
63%

Nálunk nem ennyire durva a helyzet, de párom nagyanyja nagyon kedves aranyos és mosolygós volt amikor találkoztunk, aztán jött a nyár párom nélkülem ment el a nagyihoz, ezt követően mesélte, hogy a nagyanyja nem szeretné ha együtt maradnánk, mert akkor a gyerekeink majd biztos öröklik a rossz génjeimet!(agyvérzésem volt a születésemnél,de semmi nem lett belőle amúgy sem örökölhető, mert a doki hibázott)de ő ezt tudta hisz el is mondtam neki, ezek után nem értem mi lehet még rossz gén?!ez volt kb. 1 éve de most húsvétkor megint lementem hozzájuk és mézesmázosan beszélgettünk mintha mi sem történt volna, hogy miért? Azért mert:

1.)jobb ha érzékeli, hogy engem nem izgat mit mond rám akkor is oda megyek hozzá és jópofizok, sokszor tapasztaltam, hogy ilyenkor a másik fél alább hagyja a szapulást, mert ezzel viszont nem tud mit kezdeni, mondja azt a páromnak hogy nem mosolyogtam szépen?:D

2.)ha ott vagyok nem tudnak kibeszélni és akkor a nagyanyja nem tudja kiélni magát

Persze a párom ritkán jár át hozzájuk és egyáltalán nem erőlteti, hogy én is átmenjek,de most jöttem rá inkább ott gubbasztok fél-egy órát minthogy kibeszéljen a hátam mögött

2012. ápr. 12. 11:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

ma 11:20

Akkor mégiscsak érdekel hogy mit pletykálnak rólad ha inkább ott jópofizol másfél órákat.

Az én anyósom durvább volt.

Én már feleség voltam,és a kórházban szültem a fiamat.Eljött a kórházba meglátogatni az anyósom.4 ágyas szobában feküdtem.Mind a négy ágyon feküdt egy kismama.Anyósom bejött,és a szép rikácsolos hangján amivel akaratlanul is kiabál(nagyot hall,így állandóan kiabálva beszélt) A következőket mondta

- megnéztem a unokánkat.Ha nem tudnám,hogy te szülted akkor azt mondanám,hogy nem is a tied csak a fiamé.

Na szóval,hogy érzed magad?

-(ő de kedves,érdeklődik az egészségem iránt) Jól vagyok köszönöm.

-Akkor jól van.Van nálam 200.000 forint.Ezt itt és most átadom neked,és menj kezdj új életet.A kicsivel ne legyen gondod,majd mi felneveljük.

Majd felállt és kiment.(A borítékot ott hagyta a kis éjjeli szekrényen.

Nem csak én,de a szobában az összes kismama köpni-nyelni nem tudott.Az egyik csak ennyit mondott.."AZT A BÜDÖS...."

Ennek 20 éve,de még ma sem tudtam megemészteni..

Akkor láttam utoljára az anyósomat.Soha többé nem voltam hajlandó meglátogatni.Sajnos ez a házasságunkra is ráment,és 8 évvel később el is váltunk..

2012. ápr. 12. 12:28
 14/17 anonim ***** válasza:
EZ DURVA!!!!!!
2012. ápr. 12. 13:40
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt a büdös...:D ez tényleg durva hallottam már sztorikat de ez eddig a legütősebb, engem tényleg nem izgat mit mond csak nem hagyom hogy jól érezze magát:P én is faggatom kérdésekkel általában amitől szarul érzi magát:D
2012. ápr. 12. 16:11
 16/17 A kérdező kommentje:

tegnap 12:28 Úristen! Ez tényleg nagyon durva!!! Úgy látom vannak még ilyen undorító emberek!! :S

Amúgy.. Jön a hétvége.. Barátom meg menni akar látogatóba.. Múltkor mondtam neki, hogy elakarok menni fodrászhoz, erre most lennt van anyjánál a mamája, és ő meg bassz*s.. megbeszélte, hogy majd mamája levágja hajam, mert fodrásznál dolgozott... -.- Nagyon örültem neki.. Komolyan mondom, majdnem felrobbantam már :D Utálom, amikor ilyenekkel akar rávenni, hogy menjek el.. Megpróbálom magam kihúzni valahogy, hogy ne kelljen mennem, remélem nem lesz belőle vita.. :/

Tudom, hogyha meglátnám anyját, én nem bírnám tartani a számat, mert mikor elhordott mindennek engem nem hallgatott meg..

Köszönöm a sok választ.. Azért meglepődtem, hogy milyen gyakori probléma ez az anyós-meny probléma..

Pedig az elején általában tök jól indulnak a dolgok.. Az első fél évbe kb nálunk se volt semmi probléma... Aztán hova fajultunk... úgy hogy semmit se tettem a dologért :S Engem csak ez bánt..

2012. ápr. 13. 09:18
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
tudod vannak az anyós viccek a feleség anyjával... nos az a helyzet hogy a férj anyja az mindig rosszabb főleg akkor ha a pasas is anyuci pici fia....
2012. ápr. 13. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!