Hogy mondjam el anyunak, hogy borotválni kéne "ott"?
Figyelt kérdés
12 vagyok, lány, de fejlettebb vagyok a koromnál,(testileg) és szeretném valahogy leborotválni legalább a bikinivonalnál, nagyon kényelmetlen. hogy mondjam el neki?2012. ápr. 11. 17:10
11/24 anonim válasza:
Szerintem szüleid még meg is könnyebülnek majd, hogy nem óvszerért vagy terhességi tesztért mész le. :)
17:24 voltam.
13/24 A kérdező kommentje:
nem tudom, el merjem-e mondani anyunak. a boltba nem tudok leugrani, mivel nincs a közelünkben bolt. nemtudom, mit tegyek ;(
2012. ápr. 11. 18:15
14/24 anonim válasza:
Kicsim, állj oda anyud elé és közöld vele egyszerűen. Gondolom, ő is csinál a bozonttal valamit.:-) Ezen nem kell ennyit aggodalmaskodni. Természetes dologról van szó.
15/24 anonim válasza:
Kérd meg anyukádat, hogy legközelebb vigyen magával a kozmetikusához. Hatékonyabban el tudja tüntetni a nem kívánt bozontot. Igaz, először kicsit fájhat, de ki lehet bírni. Egyébként az ilyen anya-lánya programok jobban össze is kovácsolhatnak benneteket :)
16/24 anonim válasza:
Megértelek. :)
Mondd anyukádnak, hogy szükséged lenne egy borotvára, és kéred, hogy ne faggasson. :)
17/24 anonim válasza:
- Anya! Kilóg a szőr a bugyimból! Mit csináljak?!
Erre ő: - Megoldjuk kislányom, megoldjuk.
18/24 anonim válasza:
Mondd azt, hogy zavar a lábadon lévő szőr, vegyen neked egy borotvát. Aztán lekapsz mindent, ahhoz már semmi köze senkinek.
19/24 anonim válasza:
Kérdező, milyen viszonyban vagytok anyukáddal? Szoktatok beszélgetni valami komoly dologról? Rólad, problémákról ilyesmi. Szerinted mennyire prűd?
20/24 anonim válasza:
Én megértem a problémád, nekem nem volt olyan viszonyom anyukámmal, hogy megtudtam volna vele ezt beszélni, és borotvát se tudtam volna magamnak venni.
Apa borotvájára tettem egy új fejet (azt szerencsére elérhető helyen tartotta) :), és azt használtam. persze a férfiborotva nem a legjobb megoldás, de nem volt más :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!