Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek anyám nagyon sokat...

Mit tegyek anyám nagyon sokat hazudik nekem és átver nagyon és ez nagyon rosszul esik és most egy nagyon de nagyon nagyot hazudot nekem és ezt amíg élek nem bocsátom meg neki mit csniáljak vele?

Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 12:15
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Miben hazudott?
2009. jún. 18. 12:22
 2/10 A kérdező kommentje:
aki vna msot apám az nem az igazi apám rá jöttem és apám is monta vagy is a mostoha Pénzem eltünt mostoha apám monta hogy ellopta tőlem azt hazudta hogy ami van két cégünk (Nagyon angy cégek nevet most nem mondok)Hogy enyém lesz ha meghalank ez sem igaz mert anyám testvéréjé lesz a cég....és még sorolhatnám....
2009. jún. 18. 12:27
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Hány éves vagy?
2009. jún. 18. 12:35
 4/10 A kérdező kommentje:
19/F
2009. jún. 18. 12:37
 5/10 anonim ***** válasza:
96%

Igazából ez az igazi apa/mostohaapa dolog nem ilyen egyszerű. Szerintem az az igazi apa, aki felnevelt, gondoskodott rólad, segített a matekleckében, stb. Az, hogy biológiailag nem "kapcsolódsz hozzá", nem jelent semmit. Főleg, hogy leírásodból az derül ki, eddig nem is tudtál erről, tehát a biológiai apád sem volt rád kíváncsi. Részben hasonló helyzetben vagyok, én 15 évesen tudtam meg, hogy az apám csak a nevére vett, egy ideig én is haragudtam édesanyámra. Azután rájöttem, hogy ennek nincs semmi jelentősége, és az az igazi apám, aki felnevelt. Szóval szerintem gondold át, esetleg kérdezd meg tőle, lehet, hogy volt rá oka, amiért nem mondta el korábban.

30/L

2009. jún. 18. 12:46
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Még tanulsz, vagy már dolgozol?
2009. jún. 18. 12:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj rengeteget aztán lécelj le és kezdj új életet.
2009. jún. 18. 16:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem barátkozz meg a gondolattal, hogy ilyenek, mert nem fognak megváltozni. És van egy olyan dolog amit nagyon nehéz megtanulni: Ne számíts másra, akkor nem csalódsz bennük. :(

Sajnos vannak ilyen emberek. Részvétem.

2009. aug. 5. 11:45
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem örülj annak, hogy felnőttél. Valaki felnevelt. Gondolom a nevelő apád és édesanyád. Ezért hálával kell gondolnod rájuk. Az egy dolog, hogy a nevelő apád biológiailag egy "idegen", de ha Ő nevelt akkor biztos, hogy szeret téged és te is őt, attól függetlenül, hogy nem az igazi apád. Ki az igazi apád? Ismered egyáltalán? Foglalkozott valaha veled? Mért nem mondta el anyukád, hogy hol van az apukád és mért kellett nélküle felnőnöd? Kérdezd meg az anyukádat ezekről a dolgokról, szerintem ezekben nem fog hazudni. Mond el neki, hogy mit érzel, mond meg, hogy már felnőtt vagy és szeretnéd végre tudni, hogy mi történt annak idején, mért váltak szét, mért nem ismered az igazi apádat és hogy eddig mért nem tudtál arról arról, hogy aki eddig nevelt az nem az igazi apád. A lényeg, hogy őszinte legyél az anyukáddal és mindent beszéljetek meg. Elsősorban a családi dolgokat aztán jöhetnek a céges dolgok is. Nem tudom mért mondta az anyukád, hogy nem te öröklöd majd meg a céget. Ezt is beszéld meg vele. Szerintem biztos fontos neki is a gyerek jövője. Még nagyon fiatal vagy, tanulj ameddig lehetőséged van rá. Ha anyukádék eltartanak, ne menj dolgozni, azt az időt szánd inkább a tanulásra és a szórakozásra hiszem most ennek van itt az ideje. Nem vagy te olyan kilátástalan helyzetben amit gondolsz. Ha a szüleiddel lakhatsz, tanulhatsz, mindened meg van akkor nagyon is jó helyzetben vagy. Sajnos rengetek fiatal van sokkal rosszabb helyzetben nálad, pl: intézetben, nevelő otthonokban, vagy az utcán csellengenek, vannak akiknek nagyon nagy anyagi gondjaik vannak vagy akiknek a szüleik nem foglalkoznak a gyerekekkel, isznak, drogoznak stb. Nekem sem volt egy leány álom a gyerek korom. 14 éves korom óta egyedül állok a lábamon, illetve azóta vagyok a párommal. Nem volt soha senki aki segített minket, a szüleimre sosem számíthattam. A mai napig azokat a tartozásokat fizetem amiket nekik köszönhetek. Soha semmit nem kaptam tőlük csak a sok adósságot. Hidd el nem volt könnyű nekem sem és most sem az. De már boldog vagyok, mert felnőttem és saját családom van, viszonylag jó körülmények közt élünk és van egy csodálatos 2 hetes kis fiam. :) Remélem neki mindent meg tudok adni és nem lesz olyan nehéz elindulnia az életben mint nekem volt.

Ezt azért írtam le neked, hogy szedd össze magad és mindig annak örülj, van aki melléd áll, van mögötted valaki akihez tudsz segítségért fordulni, nekem senki nem volt.

Sok sikert és kívánom neked, hogy találd meg a boldogságot!

egy 20 éves boldog anyuka

2009. aug. 5. 12:32
 10/10 anonim ***** válasza:
hát..nekem kisebb dolgokban hazudott,és évekig...voltak dolgok amikre rájöttem...hát..sajons vannak ilyen emberek..nem igazán jó szülők:)
2009. aug. 5. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!