Miért érzem egyedül magam a házasságban? (30F)
2 éve vagyunk házasok, eddig elég jól megvoltunk, de kb. két hónapja a feleségem 180 fokos fordulatot vett. Olvasott valami könyvet (Eat, Pray, Love talán a címe), ami teljesen megváltoztatta a gondolkodását. Elkezdett futni mindennap, sokszor egy férfi kollégájával, sziklát akar mászni egy másik kollégájával, barátnős bulik, pizzázások szinte már többször is egy héten. Azt veszem észre, hogy mindenkivel szervezi a programokat, csak éppen velem nem. A kötelezőkön kívül semmi egyéb közös nincs. Ha én felvetek valamit, hogy utazzunk valahová, vagy menjünk ide, vagy oda, csak fanyalog rá. Igazából nem rossz a kapcsolatunk, csak pár hónapja egyszerűen üres az egész.
Ködös nekem, de valahogy úgy magyarázza, hogy eddig soha nem azt csinálta, amit szeretett, és rájött, hogy rövid az élet stb. stb., meg hogy még soha nem érezte magát ilyen jól a bőrébe.
Csak az a baj, hogy a házasságunk óta én meg nem éreztem ennyire rosszul magam, amit ha jelzek neki nem tűnik úgy, hogy érdekli, vagy eljut a tudatáig.
Mi lehet a megoldás? Párterápia?
"Miért érzem egyedül magam a házasságban? (30F)"
Mert a leírtak szerint Te tényleg egyedül vagy, mint az ujjad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!