Miért történhetett ez?
Van egy több éves kapcsolatom, nagyon szeretem a barátnőmet, úgy érzem, vele kell leéljem az életem, már az eljegyzést tervezgetjük, stb. Nem sokat változtam a kapcsolatunk alatt, kvázi ugyanolyan ember maradtam, mint évekkel ezelőtt, kisebb változásokkal, de semmi komoly. Ezzel arra szeretnék kilyukadni, hogy nem változtatott meg ez a kapcsolat, maradtam olyan, amilyen. Sajnos, volt egy botlásom, ha lehet így nevezni, tulajdonképpen nem csaltam meg a páromat, még egy puszi erejéig sem, csupán beleszerettem egy másik lányba. Nem firtatnám túl hosszan ezt a témát, megjelent az életemben, és bármennyire győzködtem magam, hogy nem tetszik, félév után észrevettem magam, hogy odavagyok érte. Egy darabig tartottam a kapcsolatot a lánnyal, de tudtam, hogy ez semmi jóra nem vezet, elnyomtam az érzéseimet, amennyire csak lehetett, és végleg kitöröltem azt a lányt az életemből, sajnos az emlékezetemből még máig nem sikerült. A lényeg, hogy amíg ez a lány szerepet játszott az életemben, gyökeresen megváltoztam, tulajdonképpen jó irányba, legyen ez akár viselkedés, vagy zenei ízlés, sok mindenben. Erre később figyeltem fel, mármint a változásokra, és nem tudom ezt minek betudni, vajon az a lány változtatott meg ennyire? A barátnőmnek több év alatt nem sikerült, ez a lány pár hónap alatt teljesen átalakított. Nem értem. Ti mire vélitek ezt?
Természetesen ellehet ítélni, hogy a barátnőm mellett, hogy tudtam beleszeretni másba, elhihetitek, magam sem tudom, de elveszítettem a fejem, az biztos.
ilyen a szerelem.
kiszámíthatatlan
a természet alkotta így meg az embert, de hogy miért...
talán hogy a legjobb géneket találjuk meg a szaporodáshoz, evolúció miatt, vagy ilyesmi lehet a háttérben.
Úgy teszel, mintha ez egy rajtad kívül álló okból történt volna. Rácsodálkozol... saját magadra!
Miért történhetett ez? Mert TE így akartad.
Csak úgy magától a legritkább esetben változik az ember.
Kell hozzá külső motiváció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!