Új apuka? Új anyuka? Mit tehetnék?
Ez sajnos ennél összetettebb. Először is, nekem apám sose volt igazi apaminta, mert egy idegrendszeri összeomlásába születtem bele, így életem első három évében, ami azért meghatározó lett volna, nem igazán volt jelen, és a későbbiekben is kivonta magát az apai feladatok alól, amivel így utólag már nem sokat tudunk kezdeni. Lényeg az, hogy nekem anya volt az anyám és apám is egyben, apa pedig inkább egy... valaki... nagyon szeretem persze, és ahogy felnövök, kezdem tisztelni is, hiszen korábban nem igazán tudtam eldönteni, mit lehet tisztelni benne. de mint ahogy fenn is írtam, szándékosan nem fogok titkolózni apa előtt, és kétlem, hogy ha kibukna ez a történet, rajtam is számonkérne, nem úgy ismerem.
pasizós részéről pedig annyit, hogy két és fél éve vagyok a párommal, sok rizikón át mentünk, és beleásta magát nagyon sokáig elég igazságtalanul a kapcsolatomba, akivel nagyon szoros a kapcsolatom, jó, hogy ő van nekem, és rengeteget van nálunk, már szinte tényleg családtagként tekint rá mindenki, és amúgy se sok titkolnivalóm van, nem igazán tudok olyan 20%-ról, amit lefaraghatnék, hacsak nem azt nézzük, hogy a szexuális életemet logikusan nem fogom megbeszélni vele...
Sajnos a háziorvosom kint van a város szélén, magamtól nem juthatok el oda beutalóért, plusz eddig akiknél pszichomókusoknál jártam, nem nagyon tudtam megnyílni nekik, pedig jártam többnél is, ugyanis van egy relatív komoly betegségem, aminek a pszichés hátterét keresték. Tudom, itt a pszichológus hibázott, neki kell tudnia megnyitni, de egyelőre nem sok jó tapasztalatom van, pedig sajnos, mint ahogy a probléma összetettségéből láthatjátok, szükségem lenne szakértőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!