Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom elfelejteni?

Miért nem tudom elfelejteni?

Figyelt kérdés
4 éve nem tudom ki verni a fejemből,más pasikban őt keresem,elköltöztem másik városba és még is annyira de annyira hiányzik.Hisztek abban hogy ha egy embernek dolga van az életedben az idővel vissza tér?Én ebben reménykedem.Fel keresni nem merem.Mit tehetnék?
2012. ápr. 7. 15:35
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem van ilyen!!

Elmondom a sztorimat..

2 évig voltunk együtt,szakítottunk,nem nagyon találkoztunk 6 éven keresztűl,néha össze futottunk véletlenül vagy láttuk egymást a városban,de közben ő is elköltözött más városba.Ahol lakom összefutottunk egy koncerten,se ő se én nem ittunk semmit,ő a barátjával volt,mellettem állt a barátja kb 1.5m-re,oda lépett hozzáma volt barátnőm és csak annyit mondott hogy sokszor gondol rám és nagyon hiányzom neki,és ennyire jó senkivel nem volt és ennyire még nem szeretett senkit és sokszor gondolrám még 6 év után is,a barátja ott állt mellettem a volt barátnőm is,megfogta a kezem és olyan erősen megszorította és végig a szemembe nézett,mind ezt úgy hogy ott volt mellette a barátja...ez szrintem mindent elárul.

2012. ápr. 7. 15:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Ja bocsi,a kérdésre nem válaszoltam..A lényeg az hogy én szerintem van olyan,amikor nem működik egy kapcsolat vagy valami miatt akkor vége szakad,túl fiatalok,iskola,szülők és egyéb tényezők közre játszanak..és mondjuk találkoznak 5 év múlva és mindenki megváltozott más ember lett és nincsenek olyan akadályok..és talán tudják folytatni,de ugyanakkor ott van az is hogy a régi embert látod a másikban és azt keresed benne amiért annak idején beleszerettél,csak az az ember már nem ugyanaz,így lehet hogy már nem működik.Mi találkozgattunk párszor,de már más volt,jó volt jó érzés volt,de valamiért az a tűz már kihunyt,egy ilyen szeretetnek nevezhető valamit éreztem én személy szerint,vagy is nem tudom elmondani,egy furcsa érzés volt.Végül pár nap után úgy döntöttünk hogy nem fog menni a dolog kettőnk között..lehet nem akartuk eléggé vagy egyszerűen csak féltünk egymástól,mert voltak sérelmek mind két részről..lehet hogy ez volt az oka,de ha nálatok nem volt sérelem akkor működhet a dolog.
2012. ápr. 7. 15:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Még annyi lemaradt,hogy ez most már nem 6 éve hanem 10 éve volt..de még a mai napig gondolok rá és nagyon sokszor eszembe jut..ésokszor gondolkodom hogy fel kellene venni vele a kapcsolatot,neki is van barátja de úgy látom ő is csak egyik kapcsolatból a másikba vándoról..kitudja?lehet hogy még is ő az igazi??
2012. ápr. 7. 15:58
 4/10 A kérdező kommentje:
Nála nem alakult ki a szerelem de iszonyat vonzódtunk egymáshoz.Csalódott egy nagyot 2 nőben is,de én mindent megadtam neki ami kellett de el kellett távolodnunk mert én szerettem ő meg nem akart bántani.Annyira szeretném újra látni,de nem merem megkeresni.
2012. ápr. 7. 16:46
 5/10 anonim ***** válasza:

remélem tényleg így van, hogy visszatér az akivel még úgy érezzük, hogy dolgunk van.

én 3 és fél éve lettem szerelmes, távkapcsolat volt, kb. 5 hónapig.

aztán szakítottunk, neki lett barátnője, nekem barátom.

fél éve vége lett a kapcsolatomnak, kiüresedett, az övé is.

most abban a városban tanulok ahol ő lakik, így többször találkozunk, de hamarosan elmegy külföldre dolgozni.

viszont azt mondta, szerinte fogunk még találkozni.

nem tudom. nem bírom elfelejteni, akkor se tudtam mikor egy évig nem beszéltünk.

lehet hogy keresek egy pótlék-pasit, és talán egyszer megszeretem.

2012. ápr. 7. 16:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Mi nem is beszélünk,nem találkoztunk.Ez annyira különös érzés,és egyben fájdalmas is.Hiába próbálkozok de tényleg nem tudom ki verni a fejemből.Remélem egyszer még meg beszéltjük és el tudom rendezni magamban.
2012. ápr. 7. 17:03
 7/10 anonim ***** válasza:

ma 16:46

Ha ilyen kéztetésed van,akkor keresd fel szépen..ha nem teszed meg,akkor aztfogod örök életedben bánni.Biztos örülne neked,keresd meg!!Ha nem teszed meg akkor bánni fogod és soha derül ki mi a helyzet,szedd össze a bátórságod és keresd fel..

2012. ápr. 7. 17:04
 8/10 anonim ***** válasza:

lehet hogy keresek egy pótlék-pasit, és talán egyszer megszeretem

nem olyan egyszerű az,mindig van pótlék,de mindig ott lesz benned hogy mivan vele és mi lehet vele és mi lenne ha együtt lennénk..ha ő van a szívedben igazán,akkor soha nem fogsz mást úgy szeretni,tudom és tapasztalatból mondom,volt olyan hogy együtt voltam az ex barátnőmmel már 3 éve,akkor már nem láttam 5 éve.és egyszer csak szexelés közben az ugrott be hogy milyen jó és mennyivel jobb volt vele a szex..sz.ar helyzet ez,aki ott van a szívdbe bezárva azt sajnos soha nem törlöd ki onnan.ezt férfiként mondom..sokszor amikor átölelt az akkori barátnőm,akkor is ő ugrott be hogy ő ölel,ku.rva sz.ar érzés ez..nem olyan egyszerű ez sajnos.és a legrosszabb az egészben,hogy ő is ugyan ezeket éli át,de valamiért még sem mer kezdeményezni..

2012. ápr. 7. 17:08
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon félek hogy nem fog rólam tudomást venni,elutasít vagy hasonló és ezt kudarcként fogom megélni.De a másik felem meg ezt mondogatja hogy egyszer élek,és meg kell próbálnom.Kedves utolsó,nagyon érdekes hogy férfiként ezt írod mert a férfiak könnyebben tudnak felejteni és mégis hogy megérint még ennyi idő után az exed.
2012. ápr. 7. 17:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok!Igen csak mi férfiak ezt sokáig nem ismerjük be,és sokszor ott sírunk amikor senki nem lát..én is bebeszéltem magamnak sokáig hogy mi is a helyzet és hogy majd jön jobb és jön jobb,de mindig ott van benned a ha?ha mi lenne ha..és ott van benned az hogy hasonlítgatsz hozzá..mindig azt mondod hogy jön jobb vagy aki jobban néz ki,jobb a teste,jobban kívánod,és mindig ugyan ott jugatsz ki,bár én már így 10 évvel később túl tettem magam a dolgon nagyjából,de vannak időszakok amikor beugrik..ami nekem feledtette őt,az tényleg egy jobb eljövetele volt,ha nem is jobb de ugyanaz,és ugyanazok az intenzív érzések jöttek elő,mint nála akkor,és tényleg ő az akire azt mondom hogy na őő a jobb:!:)de ehhez 10 év kellett,bár ennek ellenére még mindig beugrik néha..de már nem annyira inteníven,úgy hogy te talán még nem vagy elkésve,minnél tovább húzod annál rosszabb,tűzzél ki egy idő pontot hogy felhívod,mondjuk jövő szerdán,vagy akkor amikor jó passzban vagy..ha nem hívod soha nem tudod meg az igazságot és örökre rágni fogod magad és még talál lelkiismeret furdolásod is lesz hogy micsoda egy hülye voltam!!SZÓVAL HÍVD FEL!VESZTENI VALÓD NINCS!
2012. ápr. 7. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!