Miért nem tudom elfelejteni?
Szerintem van ilyen!!
Elmondom a sztorimat..
2 évig voltunk együtt,szakítottunk,nem nagyon találkoztunk 6 éven keresztűl,néha össze futottunk véletlenül vagy láttuk egymást a városban,de közben ő is elköltözött más városba.Ahol lakom összefutottunk egy koncerten,se ő se én nem ittunk semmit,ő a barátjával volt,mellettem állt a barátja kb 1.5m-re,oda lépett hozzáma volt barátnőm és csak annyit mondott hogy sokszor gondol rám és nagyon hiányzom neki,és ennyire jó senkivel nem volt és ennyire még nem szeretett senkit és sokszor gondolrám még 6 év után is,a barátja ott állt mellettem a volt barátnőm is,megfogta a kezem és olyan erősen megszorította és végig a szemembe nézett,mind ezt úgy hogy ott volt mellette a barátja...ez szrintem mindent elárul.
remélem tényleg így van, hogy visszatér az akivel még úgy érezzük, hogy dolgunk van.
én 3 és fél éve lettem szerelmes, távkapcsolat volt, kb. 5 hónapig.
aztán szakítottunk, neki lett barátnője, nekem barátom.
fél éve vége lett a kapcsolatomnak, kiüresedett, az övé is.
most abban a városban tanulok ahol ő lakik, így többször találkozunk, de hamarosan elmegy külföldre dolgozni.
viszont azt mondta, szerinte fogunk még találkozni.
nem tudom. nem bírom elfelejteni, akkor se tudtam mikor egy évig nem beszéltünk.
lehet hogy keresek egy pótlék-pasit, és talán egyszer megszeretem.
ma 16:46
Ha ilyen kéztetésed van,akkor keresd fel szépen..ha nem teszed meg,akkor aztfogod örök életedben bánni.Biztos örülne neked,keresd meg!!Ha nem teszed meg akkor bánni fogod és soha derül ki mi a helyzet,szedd össze a bátórságod és keresd fel..
lehet hogy keresek egy pótlék-pasit, és talán egyszer megszeretem
nem olyan egyszerű az,mindig van pótlék,de mindig ott lesz benned hogy mivan vele és mi lehet vele és mi lenne ha együtt lennénk..ha ő van a szívedben igazán,akkor soha nem fogsz mást úgy szeretni,tudom és tapasztalatból mondom,volt olyan hogy együtt voltam az ex barátnőmmel már 3 éve,akkor már nem láttam 5 éve.és egyszer csak szexelés közben az ugrott be hogy milyen jó és mennyivel jobb volt vele a szex..sz.ar helyzet ez,aki ott van a szívdbe bezárva azt sajnos soha nem törlöd ki onnan.ezt férfiként mondom..sokszor amikor átölelt az akkori barátnőm,akkor is ő ugrott be hogy ő ölel,ku.rva sz.ar érzés ez..nem olyan egyszerű ez sajnos.és a legrosszabb az egészben,hogy ő is ugyan ezeket éli át,de valamiért még sem mer kezdeményezni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!