Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, hogyha a...

Mit gondoltok arról, hogyha a szülők nem engedik meg a 19 éves lányuknak, hogy 10cm-es (piros és kék színű) magassarkút hordjon?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 20:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%

"Utolsó, te biztos férfi vagy. a nők már istentudja mióta hordanak magassarkút. 100 éve már tuti :D és még mindig nem ment ki a divatból. gyakorlatilag mindenki letojja egészséges e vagy sem. az összes női praktika egészségtelen /hidrogén peroxid hajfestésre, meg egyéb kozmetikai cuccok/. nem lebeszélni kéne."

Nem talált, nőnemű vagyok, legjobb tudomásom szerint. Igen, az ostoba nők mindig letojták az ilyesmit, aztán mikor a veséjük fáj és begyullad, mert divatos a csípőnél hiányos ruházat, vagy mikor kalapácsujjuk, gerinc- és járásproblémáik lesznek a magassarkútól, vagy mikor elvékonyodik és kihullik/kopaszodik a fejük a sok festéstől, akkor elgondolkodnak, mennyire érdemes a divathoz igazodni... Észlények!

2012. ápr. 6. 21:28
 12/18 anonim ***** válasza:
97%

anyukám pedikűrös, tudna mesélni a magassarkúk "áldásos" hatásairól.

mondjuk engem sosem vonzott, én képes vagyok egy 3centisben bokát törni :)

ha a gyerekemnek ezirányú vágyai lennének ennyi idősen, akkor megmondanám, h megdolgozik érte, aztán vehet 20 centiset is.

bár ha abból indulok ki, hogy a családban nálunk női vonalon nem volt magassarok mánia, akkor a lányomat sem kell féltenem :)

2012. ápr. 6. 21:31
 13/18 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon érdekes az eszmecsere a magassarkú cipőkről, de a kérdés lényege - értelmezésem szerint - nem a cipő milyenségén van, hanem, hogy 19 évesnek még mindig diktálnak a szülei.

Ez nem normális, akármiről is van szó.

(Ok, vannak egészségügyi, vagy komolyabb kérdések, ahol elvárható, hogy tanácsot adjanak, de még ott sem tiltásról van szó! Itt meg pláne nem, abba ne szóljanak már bele, hogy hogyan öltözködik!)

2012. ápr. 6. 21:34
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan, egy 19 éves lánynak a szülei bele kell, hogy szóljanak az öltözködésébe? Én 18 évesen ennél meredekebb dolgokat aggattam magamra, anyám maximum a fejét fogta, hogy már mit találtam ki megint. 19 évesen már dolgoztam és nem is velük éltem, szóval bennem talán ezért fel sem merült soha, hogy egy felnőtt embernek az öltözködésébe a szülei beleszóljanak. Az egy dolog, hogy minden hülyeségre nem adnak pénzt, de szerintem itt a kérdés nem a pénzről szól, hanem hogy nem engedik a lánynak azt felvenni, amit szeretne. Hát nem tudom, az ilyen szülők szerint hány évesen elég érett valaki ahhoz, hogy egyedül öltözködjön?
2012. ápr. 6. 22:04
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem tiltotta anyám, csak láttam, hogy az ő lába milyen lett tőle alig negyvenéves korára...
2012. ápr. 7. 07:42
 16/18 anonim ***** válasza:
56%
Azt gondolom, hogy teljesen mindegy, mi mit gondolunk. Amíg a lány a szüleinél lakik, addig az ő játékszabályaik szerint kell játszania. És ha a szülők nem engedik a magas sarkút, akkor így járt.
2012. ápr. 7. 09:36
 17/18 anonim ***** válasza:
nevetséges,rég elmúlt 18 ,végül is azt csinál amit akar,nem kell a szülei véleményét kikérnie..
2012. ápr. 7. 11:09
 18/18 anonim válasza:
Szerintem ne hallgass a szüleidre, nevetséges amit mondanak, végülis 19 éves vagy, akkor meg azt csinálsz amit akarsz. Az meg a másik hogy úgysem tudnak mit csinálni ha felveszed, nem vehetik le a lábadról. Nekem az a véleményem hogy felveheted, bátran :)
2012. ápr. 11. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!