Mit gondoltok arról, hogyha a szülők nem engedik meg a 19 éves lányuknak, hogy 10cm-es (piros és kék színű) magassarkút hordjon?
"Utolsó, te biztos férfi vagy. a nők már istentudja mióta hordanak magassarkút. 100 éve már tuti :D és még mindig nem ment ki a divatból. gyakorlatilag mindenki letojja egészséges e vagy sem. az összes női praktika egészségtelen /hidrogén peroxid hajfestésre, meg egyéb kozmetikai cuccok/. nem lebeszélni kéne."
Nem talált, nőnemű vagyok, legjobb tudomásom szerint. Igen, az ostoba nők mindig letojták az ilyesmit, aztán mikor a veséjük fáj és begyullad, mert divatos a csípőnél hiányos ruházat, vagy mikor kalapácsujjuk, gerinc- és járásproblémáik lesznek a magassarkútól, vagy mikor elvékonyodik és kihullik/kopaszodik a fejük a sok festéstől, akkor elgondolkodnak, mennyire érdemes a divathoz igazodni... Észlények!
anyukám pedikűrös, tudna mesélni a magassarkúk "áldásos" hatásairól.
mondjuk engem sosem vonzott, én képes vagyok egy 3centisben bokát törni :)
ha a gyerekemnek ezirányú vágyai lennének ennyi idősen, akkor megmondanám, h megdolgozik érte, aztán vehet 20 centiset is.
bár ha abból indulok ki, hogy a családban nálunk női vonalon nem volt magassarok mánia, akkor a lányomat sem kell féltenem :)
Nagyon érdekes az eszmecsere a magassarkú cipőkről, de a kérdés lényege - értelmezésem szerint - nem a cipő milyenségén van, hanem, hogy 19 évesnek még mindig diktálnak a szülei.
Ez nem normális, akármiről is van szó.
(Ok, vannak egészségügyi, vagy komolyabb kérdések, ahol elvárható, hogy tanácsot adjanak, de még ott sem tiltásról van szó! Itt meg pláne nem, abba ne szóljanak már bele, hogy hogyan öltözködik!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!