Apám miért ilyen? Mit csináljak vele? FONTOS!
Figyelt kérdés
Apám állandóan kiabál, veszekszik velem a semmiért, ha haza ér egyből az első dolga hogy a hibát keresi bennem, napok óta a barátomnál vagyok, és első 3 napba folyamatosan hívogatott engem is, pasimat is, írogatott mindkettőnknek hogy mennyek haza. Aztán írtam neki, akkor azzal jött hogy költözzek el, aztán megint írtam akkor jött azzal hogy félt és csak jót akar nekem, megint írtam neki, de akkor meg azzal jött hogy felejtsem őt el! Közbe nem írtam neki olyat. -.-" Beszélni nem lehet vele, semmit nem enged, mindig morog. Pénzt is alig akar adni, ha nagy nehezen ad, az is kevés, most itt a szünet,és van kemény 200 forintom. Mit kezdjek vele? :(
17L
2012. ápr. 6. 17:22
11/13 A kérdező kommentje:
Szünetekben vele vagyok, de nem itt lakok. Akartam munkát keresni, de nem engedi.
2012. ápr. 6. 19:13
12/13 anonim válasza:
Pasid lehet még bármennyi,de édesapád csak egy van!Menj haza,üljetek le és nyíltan beszéljetek meg mindent...
13/13 A kérdező kommentje:
De akármit mondok neki vagy csinálok, sose tud kedves lenni velem. Kérdezek tőle valamit akkor vagy nem válaszol, vagy csak sokára és gorombán.
2012. ápr. 7. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!