Apám alkoholista. Anyám vele iszik néha. Ez annyira dühít, hogy néha magamra sem ismerek. Mit csináljak velük?
Kajak azt akartam irni mint 1.
(Am kifejtést nemolvastam el.)
én sajnálom a helyzeted tényleg :( abszolút együtt tudok veled érzeni és nagyon sajnálom amin keresztül mész :(
Csak kitartást tudok neked kívánni, én annyira nem vagyok otthon az ilyen témákban nálunk nincs ilyen hál istennek, az édesapám már 8 éve meghalt....
És még ha jobban belegondolsz mennyi ilyen családi problémák vannak szerte az országban, csak te nem tudsz róla, mindenhol vannak családi konfliktusok, gondolj erre, már ezzel is vigasztalod egy kicsit magad !
ez nagyon szomorú dolog,az én apum nem alkoholista,de ha iszik,akkor nem keveset,és akk mindig kiabál.amit nem szeretek ilyenkor veszekednek anyával és anya meg engem csesztet idegességébe mindenért.na mind1.
sztem próbáld rávenni apud,h menjen el az anonim alkoholisták közé,és próbáljon változtani az életén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!