Apám nem végrendelkezett, és a testvérem most tarja a markát. Megcáfolhatom hogy ne kapjon semmit?
Meghalt édesapám és gondok vannak az öröklésnél. A testvérem csak a fél tesóm,apám előző házasságából született. Miután összejött anyukámmal utána lett lakás,és autó és nyaraló. Csináltak anyukámmal egy vállalkozást,de tönkrement mikor anyukám meghalt,apukámnak nem volt ereje vele foglalkozni,így mínusszal szálltunk ki. Én akkor voltam 15 éves. Nyakunkon volt a sok hitel,adósság. 18 éves koromban sikerült kimennem Németországba dolgozni,a mai napig kint dolgozok,hetente járok haza. Abból a pénzből amit kint kerestem abból lett vissza fizetve a sok hitel,így gyakorlatilag azokért én fizettem de minden apukám nevén van. A testvérem tudta h én kint dolgozok,de és én fizetem itthon a dolgokat most mégis mindennek a felét akarja. Kértem h mondjon le az ő részéről,mert ha apukánkon múlt volna csak adósságot örökölt volna. Ő azonban mindent el akar adatni,vagy fizessem ki egybe. A családom(feleségem,gyerekeim) is az a apai házba lakik. Apám természetesnek gondolta h mivel én fizettem vissza a sok hitelt így minden az enyém lesz.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!